Måndag

Allmänt

Min födelsedag närmar sig med stormsteg. Two days left. Det är nästan så att jag har glömt bort att jag fyller år, kan möjligtvis bero på att jag haft fullt upp lr att jag helt enkelt inte vill bli äldre. Nånting åt det hållet ungefär.
När familjen frågar vad jag önskar mig för nåt så tar det alltid ett tag innan jag svarar, ibland svarar jag inte alls. Jag menar, jag fyller 21. Vad vill jag ha? Vad behöver jag? Det räcker ju typ om man få nån tårta lr nåt, lr näe.. Vem försöker jag lura egentligen? Nåt enstaka födelsedagspaket vill jag allt ha, lr två!

Jag har fått tillbaka min telefon från lagningsstället. Jag är mer än nöjd! Den gamla gick inte å laga så en liten fågel viskade i deras öra.. å vips så skickade dem mig en w595. I'm back with my cameramobile again! Yeej! Nu kan jag visa bilder på mitt tråkiga, men fortfarande händelserika liv! Jag vet ni saknat det!
Nästan vad som helst slår en gammal nokia 3310 från 90 - talet med ett minne som säger "minnet är fullt. Radera meddelanden?" efter varje sms jag får, ändå ha jag kanske 10 st i inkorgen och 5 i sparade meddelanden!

Goodnight!
/M

 
Synd bara att alla texter dog med den. Never save any lyrics on your cellphone! Tips från "coachen"

Läs 1 kommentar. Lämna den andra kommentaren!