Måndag

Allmänt

Min födelsedag närmar sig med stormsteg. Two days left. Det är nästan så att jag har glömt bort att jag fyller år, kan möjligtvis bero på att jag haft fullt upp lr att jag helt enkelt inte vill bli äldre. Nånting åt det hållet ungefär.
När familjen frågar vad jag önskar mig för nåt så tar det alltid ett tag innan jag svarar, ibland svarar jag inte alls. Jag menar, jag fyller 21. Vad vill jag ha? Vad behöver jag? Det räcker ju typ om man få nån tårta lr nåt, lr näe.. Vem försöker jag lura egentligen? Nåt enstaka födelsedagspaket vill jag allt ha, lr två!

Jag har fått tillbaka min telefon från lagningsstället. Jag är mer än nöjd! Den gamla gick inte å laga så en liten fågel viskade i deras öra.. å vips så skickade dem mig en w595. I'm back with my cameramobile again! Yeej! Nu kan jag visa bilder på mitt tråkiga, men fortfarande händelserika liv! Jag vet ni saknat det!
Nästan vad som helst slår en gammal nokia 3310 från 90 - talet med ett minne som säger "minnet är fullt. Radera meddelanden?" efter varje sms jag får, ändå ha jag kanske 10 st i inkorgen och 5 i sparade meddelanden!

Goodnight!
/M

 
Synd bara att alla texter dog med den. Never save any lyrics on your cellphone! Tips från "coachen"

Läs 1 kommentar. Lämna den andra kommentaren!

Tillbaka vid Protools

Låtskrivande

Skolan har börjat och jag har överlevt en vecka av den, än så länge. Har kommit igång med inspelandet av ca 3 låtar kanske. Det känns att det va ett tag sen man satt vid Protools, men det tar sig. Minnet kommer tillbaka allt eftersom. Tur jag är bra på att minnas saker!!! Mmhmm!

Jag har bestämt mig för att läsa lite musikteori, sånt som hör till pianot. Vill lära mig ackord, skalor, rytmer, basgångar - u name it! Vill utveckla mitt spelande. Samtidigt vill jag lära mig spela gitarr bättre. Å shit, det finns så himla mycket! Känns som om hjärnan inte räcker till. Framförallt tiden! Är så himla trött efter skolan. Tänker iaf försöka läsa lite grann. Och låtarna måste jag hinna klart också!

I don't want this
/M

Läs 2 kommentarer eller kommentera du också!

Söndag

Allmänt
Det va ett tag sen jag bloggade. Har inte haft nån ork...inte nåt tillfälle heller.

Jag va i umeå tidigare i veckan. Det va skönt å få komma bort, det lovar jag. Gjorde stan och några köp blev det faktiskt. Hade velat stanna ett tag till. Dock blev det inte så..ville vara hemma ett tag och känna lugnet innan stormen - ansvaret och skolan, som för övrigt börjar imorgon. Känns kul. Lite blandat.

Gjorde illa mig igår. Min innebandy klubba är av på mitten, så jag skruvade loss bladet, (det gå ju fortfarande att använda) Skruvmejseln fick sitt eget liv så jag slant och stampade mig själv med mejseln i handen, nån mm in.
Gjorde inte ont i början... tills blodet börja rinna...då kom smärtan! Aj! Aj! Aj!
Jag plåstrade om mig själv sen var det inget mer med det.

Payback is a bitch!
/M
Läs 2 kommentarer eller kommentera du också!