Nyårsspelning

Mellan klockan 16 och 18.00 kommer det vara ett Nyårsfirande i Kåtakyrkan, för alla som vill. Du har säkert sett annonsen i annonsbladet. Det blir lite musik från mig, bland annat. Minns inte riktigt vad det stod i bladet, men något mer skulle det vara. 

Såå, kvällens outfit ser ut så här:

Med risk för en fjortisbild...I know.

Happy New Year!
/M

Läs 1 kommentar. Lämna den andra kommentaren!

Like I Said...

Det är kallt. Ute. Inne. Uppe. Nere. På. Under. Dock inte under täcket. Det var nästan så att jag inte höll på kliva upp ur sängen idag. Såå varmt och skönt. Vi hade tydligen 11 grader i huset imorse. Brr!!!

I söndags hjälpte jag till på skotertävlingen. Det va kul. Men KALLT! Frös om mina fötter och händer vid insläppet, tills jag ställde mig vid grillen och stekte hamburgare. Då blev det betydligt varmare! Och det gillade jag! Jag vet inte vad det är, men det är så gott att äta hamburgare utomhus. Det kommer jag även ihåg från folkhög, då man hade någon temadag och lunchen serverades just utanför skolan å oftast blev det hamburgare. Gott! Gott! Samma sak tycker jag det är med äpplen, eller frukt överhuvudtaget, det är mycket godare att äta frukt utomhus.

Efter tävlingen så stannade jag kvar och hjälpte till att städa undan och så. Jag blir chockad över hur folk kan skräpa ner så mycket! Det är säkert mest bara ungdomar, men ändå? Eran mamma jobbade inte där!!! Förmodligen. Tre av oss gick runt och plockade upp. Allt från fantaburkar till ölflaskor till papper. Och inte nog med det, folket som sålde kaffe verkade inte ha plockat upp sina muggar från backen, istället gjorde vi det. Men det är lugnt. Hur som helst så kom jag hem vid 23. Hade gärna velat ta en varm dusch då, MEN det som kallas för vårat VARMvatten är istället snudd på KALLvatten. Såå, det blev en dusch med LJUMMET vatten istället. 

Innan jag for hem så hittade jag mig en trådlös mick. Guess what, DEN passade i min hand! OCH, jag tog en bild på den..

 

Burgare på stek..                                                                   En trådlös mick...

Nu somnar snart Matz i telefonen så jag ska ta och sluta nu..
/M

Ingen har kommenterat än bli den första!

Jahapp..ett år kvar då.

Då va den här julen avklarad. Och nu väntar man in det nya året och spelningen. Ska bli kul!


Jaa, jag har faktiskt varit snäll i år. Fick det jag önskade mig så jag är nöjd. Fast om jag ska vara ärlig så ville jag mest av allt ha ett elpiano med midi/usb - utgång, sustainpedal, fullt klaviatur, metronom och med ett himla bra anslag. Och sen en dator, där jag spelar in mina låtar. Det skulle sitta fint! Det bli å jobba hårt nu!!!

Aaanyway. Jag är nöjd. Fick mig fyra julklappar. En coffemaker, en platt - och - locktång i en, muggar och ett jätte bra kort. Och nej, jag tycker inte att hur många julklappar man fått = hur snäll man har varit. Känner inget stort behov av att få många julklappar längre. Ha börjat tänka om i dem banorna. Hellre får jag något som jag verkligen behöver/vill ha. Mmm!

Julen firades hos min bror och hans familj. Min andra bror va också där (med familj) och jag å pappa. Jag har sagt det förut men jag säger det igen - Ojojoj, vilka söta syskonbarn jag har!! Jag lovar, det blev mycke omslagspapper på golvet efter julklappsöppningarna. Räknade inte det exakta antalet julklappar som låg under granen, men det var då övar 43 stycken iaf, och mer än hälften va till de tre syskonbarnen. Lite senare på kvällen kom min tredje bror och hans tjej förbi. Kul att träffa dem en snabbis! 

Tog några kort under kvällen. 
  
  
Nu tänker jag gå och se över min låt. Kan ha kommit på text till refrängen!
Det gillas starkt!!!

/M                 Tack så mycket för kortet, Anki. <3

Läs 1 kommentar. Lämna den andra kommentaren!