Måndag

Låtskrivande

Det är måndag. Ny skoldag, ny vecka, nya möjligheter. Och jag vet inte var jag ska börja. Det är liiite stressigt för tillfället. Allt som ska bli klart, vet varken ut eller in. Förhoppningsvis så löser det sig.

Sitter hemma och ska försöka ta mig i kragen och skriva lite text till en ny låt som jag håller på med. Fy på mig! Gör klart det du redan ha, Marina!! Men det är svårt. Har liksom fastnat ihop på en annan låt och hur mycke jag än försöker så kommer jag inte loss. Kanske dags för en paus från låtskrivandet?? Men det är också svårt. Det är ju det här jag gör, på mitt sätt. Har iaf lyckats hålla mig borta från musikskapandet hela helgen, om man bortser från igår.

En tjej från klassen frågade mig imorse, efter några minuter då jag hade spelat upp min nya låt: "Marina, varför skriver du alltid så ledsna låtar?" Ärligt talat så vet ja inte. Fast det stämmer inte heller. Jag skriver om mig själv oftast, det jag känner, det jag har upplevt, det jag upplever, så som jag ser på saker och ting - jag utgår ifrån mig själv helt enkelt. Det kan upplevas ledsamt, men jag är inte ledsen, jag kan ha VARIT det just då..så KÄNDE jag då. Sen så går jag vidare. Jag kan inte skriva något där jag inte känner att "hjärtat är med", det jag inte känner för. Och vissa grejjer måste jag bara få ur mig. Oj, va djupt det blev!! Men det glada låtarna är på väg också! Just wait! Nu ska jag avsluta inlägget innan jag...innan jag...innan..skit, glömde bort det jag skulle skriva!!! 

/M

Läs 2 kommentarer eller kommentera du också!