Måndag

Låtskrivande

Det är måndag. Ny skoldag, ny vecka, nya möjligheter. Och jag vet inte var jag ska börja. Det är liiite stressigt för tillfället. Allt som ska bli klart, vet varken ut eller in. Förhoppningsvis så löser det sig.

Sitter hemma och ska försöka ta mig i kragen och skriva lite text till en ny låt som jag håller på med. Fy på mig! Gör klart det du redan ha, Marina!! Men det är svårt. Har liksom fastnat ihop på en annan låt och hur mycke jag än försöker så kommer jag inte loss. Kanske dags för en paus från låtskrivandet?? Men det är också svårt. Det är ju det här jag gör, på mitt sätt. Har iaf lyckats hålla mig borta från musikskapandet hela helgen, om man bortser från igår.

En tjej från klassen frågade mig imorse, efter några minuter då jag hade spelat upp min nya låt: "Marina, varför skriver du alltid så ledsna låtar?" Ärligt talat så vet ja inte. Fast det stämmer inte heller. Jag skriver om mig själv oftast, det jag känner, det jag har upplevt, det jag upplever, så som jag ser på saker och ting - jag utgår ifrån mig själv helt enkelt. Det kan upplevas ledsamt, men jag är inte ledsen, jag kan ha VARIT det just då..så KÄNDE jag då. Sen så går jag vidare. Jag kan inte skriva något där jag inte känner att "hjärtat är med", det jag inte känner för. Och vissa grejjer måste jag bara få ur mig. Oj, va djupt det blev!! Men det glada låtarna är på väg också! Just wait! Nu ska jag avsluta inlägget innan jag...innan jag...innan..skit, glömde bort det jag skulle skriva!!! 

/M

Läs 2 kommentarer eller kommentera du också!

Making music

Låtskrivande
Jag vill bara få allt klart någon gång. Alltså, mina låtar. Det blir många timmar i studion i veckan kan jag lova, för det är INTE länge kvar till jullovet, min sista skoldag. Jag kommer inte komma tillbaka efter nyår, så det är bäst jag passar på! Men för det.. ska jag inte stressa igenom varenda låt. Jag måste bara...andas.

Nu tänker jag leta mig till sängen. Imorgon väntar en ny dag med musik.

/M
Ingen har kommenterat än bli den första!

Lördag

Taking the stage

Känner mig nästan slutkörd från Torsdagens Världensbarnkonsert, och det va ju ändå två dagar sen. Det ligger i lääänge tydligen. Jag hade väldigt kul och jag gillare! Det kändes så rätt..så bra. Så skönt..från första låten där jag spelade piano och sen efter det sjöng jag min egen låt som jag skrivit och komponerat själv. Och det känns nästan ännu bättre att det bara var jag som framförde en egenskriven låt. Får jag säga så?... Skulle vilja göra om det igen och göra det bättre. Det va så kul!!! Ett STORT tack till Viktoria som kompade mig på flygeln.

Funderar på att lägga upp ett klipp på det jag sjöng. Måste bara få tag i det först. Tänker även försöka få tag i några bilder. Tyvärr så tog jag inga själv. Hade inte telefonen i närheten och min kamera...jaa, it's broken. Doh!
Kommer inte på nåt bra sätt att skriva på, sis..det va bra sagt av dig!

Och det här hade jag på mig under kvällen:

Tunikan/klänningen är från Ginatricot

Jag vet inte hur jag ska tacka dig, Anki. Tack för att du pushade på mig. Means a lot! <3

/M

pusspådu

Läs 2 kommentarer eller kommentera du också!