Lördag

Låtskrivande
Goooodmorgon!

Blogg är inte riktigt min grejj, tro jag. Är så himla seg på å uppdatera!
Hur som helst så sitter jag på skolan. Matz och hans syster håller på å spela in en av hennes låtar. Själv sitter jag vid datorn och lyssnar på min nya "smörballadhitellernåt", (och nördar FarmVille. Jag kommer lägga ner det snart!) Måste bestämma mig för hur jag ska avsluta skiten. Ah, just det. Måste lära mig "this is the life" på piano åxå. Det är mycke nu, känner mig tom, tankspridd.. men det löser sig!

 

In your eyes, I see - Hoppas det blir braa!

/M

Ingen har kommenterat än bli den första!

Hej och hå!

Allmänt
Verkar visst vara lite seg på å blogga, märker jag. Jag ska inte komma med en massa ursäkter lr nåt, MEN jag har inte haft nån ork till och skriva. Men det ska bli ändring på nu, eller aa..om ett tag. Ha en massa repveckor framför mig. Men nog ska jag ta mig tid till bloggen..även fast det känns som att det inte är "first pri" just nu.

För övrigt sitter jag på skolan. Jag har bokat studion hela kvällen så nu ska jag göra så mycke som jag bara kan. Har ätit åxå. Urk, började må lite illa. Råka värma pizzan för länge. Oops! Å stark va den åxå!

Back to work: 

/M
Läs 1 kommentar. Lämna den andra kommentaren!

Måndag

Ord&Tankar

Sitter hemma..i Storuman. Tittar ut genom fönstret. Det är rätt så mysigt med snö. Speciellt då det är mörkt ute och man får tända ljus. Det gillas. Dock inte den där kylan då man känner att benen håller på förfrysa, även fast man har skoteroverallen på sig. Det gillas heller inte när det är så kallt att mascaran rinner och när man kommer fram till skolan ser man ut som om man precis har kommit från en inspelning av en skräckfilm, där skådespelarnas insats kallas för -Bad Acting, och priset för Best Bad Act går till mig. Alltså - Kyla = no fun! Men helt klart en väckarklocka på morgonen. Jag minns förra vintern så vaknade jag oftast före alarmet av att det va så kallt i rummet..

Ska fortsätta och plinka på pianot lite grann, sen kanske jag går ut och går en sväng, clear my head you know. Men först...

Jag va i Strömsund i helgen, i någon av deras randomaffärer hittade jag en väl vald mening bland alla prylar som fanns. "Allt är möjligt - Bara Du sätter gränserna."

 

  
Det där trodde jag inte va möjligt för 2 år sedan..    /M

Läs 1 kommentar. Lämna den andra kommentaren!