Onsdag

 Och jag har början till huvudvärk känner jag. Inte nice!
Idag blir det nog och ta det lugnt, försöka skriva text..kanske till och med spela in nå musik!? Kom på lite goa grejjer igår på piano! swee-heet! Sitter och ser på Våra bästa år på tv3! Och jag hatar det! Det är såå kasst!
And the award for the best "bad acting" goes to.....

Aanyway..tänkte slänga upp några bilder från konserten och dopet.
Det va en hektisk dag, den dagen. Men kul! Hann bara med en spelning på folkhög, sedan blev det Dop i Stensele Kyrka. Och gofika efteråt!

Jaja, enough with the writing!
Bilder från Dopet:
   

Konserten

   
   
Skivförsäljning..

/M

Ingen har kommenterat än bli den första!

Hey ho!

Klev upp för en timma sen ungefär. Känner mig fortfarande lite småtrött/slö. Kanske ska gå ut och gå i det fina, men blåsiga vädret, och hoppas på att jag bli liiite piggare?

Va på Dop i lördags. Min brors son - Neo. Han är såå söt! Åt en massa gott å träffade familj och vänner. Kan det bli bättre? Dock va det ingen bra idé att äta så mycke tårta och kakor. Urk! Men oj så gott det va innan illamåendet kom över mig. Fick tillfället att spela på flygeln i kyrkan, läste även en dikt. Och prästen, haha, hon kände igen mig från Noras Dop som va i juli. Hon började små prata med mig, frågade mig hur min sommar hade varit och så. Det va lite sött! Jag kan ha fixat mig några spelningar här framöver föresten! SWEEE-HEET!

Tänkte lägga upp några bilder från dopet, men då ha ja glömt kabeln hemma.

Så jag slänger upp en bild på min väska som jag köpte för ett tag sen! hah!
Kommer bilder från konserten i kyrkan senare också!


/M
Läs 1 kommentar. Lämna den andra kommentaren!

De senaste dagarna..

Allmänt

Ha inte hunnit skriva nåt i bloggen de senaste dagarna. Bruka ju som försöka skriva varje dag, men nu ha ja haft fullt upp med övningar, inspelningar å attacker av trötthet.

Igår kväll var Roger Pontare i Stensele Kyrkan. Vi, 17 shades of colour, var förband åt honom. Det var kul!
Speciellt när man känner att det mesta gick bra å att det inte va sååå stora fel man gjorde. Jag känner mig rätt så nöjd iaf. Tänker inte låta nån ta det ifrån mig! 
Och Pontare..jaadu, är inget stort fan till honom, men shit.. När han körde "När vindarna viskar mitt namn". Oj, va kul! hahahah!

På dagen hade vi öppet hus på folkhögskolan. Vi lirade några låtar uppe i Aulan och första spelningen va det rätt så mycke folk. Lr jaa, bero på hur man ser det.
Hursomhelst så va det en kul dag, stressig -  men kul!

GRATTIS CHRISTINA PÅ 21 - ÅRSDAGEN!!
/M

Läs 1 kommentar. Lämna den andra kommentaren!