Kom och se!

Pjuh! Baka, baka kaka!

Jag bestämde mig för att baka
mockarutor. Hade lite att göra, men också för att mockarutor är så gott! Till min hjälp hade jag den treåriga tjejen i lägenheten - Emilia. Jag behövde bara fråga henne en gång och vips så stod hon bredvid mig i köket och redo att hjälpa till! Men grejjen var att hon ville göra allting själv...

..'Jag vill, jag vill! Jag ska!' var några av orden som strömmade ut ur hennes mun. När vi gjorde smeten sa hon "Gegga är gott, Majina. Kakan kommer bli jätte goood!" Hon är såå sööt! Och som alla andra barn i 3 årsåldern så tröttnade hon...just efter att smeten blev klar, så garneringen fick jag göra själv. Men det är lugnt!
Vi gjorde ett jätte bra jobb - Kakan blev vääldigt god!

 

Nu blir det att fixa nån sorts mat och göra sig iordning för ikväll händer det grejjer

- INFLYTTNINGSFEST!

 

Läs 2 kommentarer eller kommentera du också!

Vad drömmar kan vara

Ord&Tankar
Inatt drömde jag om en gammal klasskompis till mig, E, som dog för ca ett år sen.
Här är drömmen:


Jag skulle börja jobba på Vallnäskiosken, steka hamburgare och sånt. När jag kom dit första dagen så var E där. Och jag förstod ingenting. Jag började kolla runt på allt annat folk som var där och åt, och dem verkade inte kunna se henne. 'Är det bara jag som kan se henne?' tänkte jag. Jag tittade på henne igen. Hon gav mig ett leende, men sa ingenting. Hon bara stod där och tittade på mig..med ett leende.

..och helt plötsligt var jag i aulan på Folkhögskolan. Det var mörkt, endast en mysbelysning var på och jag såg mig själv sjunga min egen låt No Good, men bara för några sekunder. Sedan hamnade jag själv i mitt jag som var på scenen och sjöng. Efter framförandet applåderade publiken och jag klev av scenen. Sedan spelades min låt igen, instrumentalt...

 

Läs 1 kommentar. Lämna den andra kommentaren!

En underbar dag

Allmänt
Jag känner mig rätt så pigg idag. Utvilad, med andra ord! Det känns bra, mycket bra och ännu bättre känns det när solen skiner. Jag är tillbaka i Umeå igen, med nya tag och krafter som jag hoppas håller i sig.

Jag var på en arbetsintervju idag och jag måste säga att det gick jätte bra, och det var roligt! Dock är det bara för ett sommarjobb, men det är inte så bara egentligen. Jag kommer få peeengaaar!! Och så har jag fått in en fot nånstans! Jag väntar på samtalet som säger till när jag ska börja jobba.


 

I bussen, på vägen hem, blev en liten tant jätte arg på busschauffisen. Hon skulle just kliva av bussen men då stängdes dörrarna, så hon började trycka på dörrknappen, men inget hände. Och rätt som det var så började bussen köra iväg. Hon skrek och skrek att hon skulle kliva av, men det var för sent... Sedan satte hon sig ner och svor åt busschaffisen: "J'kla karl"

Jag kände mig jätte hemsk som inte sprang fram till chaffisen och sa till honom.

Det kunde ha varit dagens goda gärning.


Läs 2 kommentarer eller kommentera du också!