Som en gaffel i en bok

Allmänt

Jag kunde verkligen inte sova inatt.
Jag var alldeles för pigg! Det är dumt att ta en powernap mellan 18.00 och 20.00 - det var inte ens tänkt att jag skulle sova, jag skulle bara blunda... ett litet tag..

Hur som helst så lyckades jag somna vid ett inatt och vaknade vid tio - tiden idag. Några timmar senare blev det en sväng på stan med Chris. Det var mycket trevligt! Hon skulle bara köpa en necessär. Själv köpte jag mig en mascara, dock känns det som att jag har köpt något mer. Förutom fikat vi köpte, som för övrigt var otroligt gott!!!


Imorgon är det skolstart. Klockan 15.00 Spännande! Jag har en kursbok utav tre, den andra är på ingång. Spännande! Kul! Jag har hört att det står en svart flygel i närheten av där vi ska hålla till. Det är bra! Spännande! Allt är visst spännande just nu!

Ikväll blir det innebandyträning också. Som jag har längtat! Dock sitter träningsvärken i fortfarande efter söndagens match, men den ska jag nog springa bort! Och på allt det här så är min syster med familj i stan. Så roligt!


Ingen har kommenterat än bli den första!

När du minst anar det

Allmänt
Mitt försök att kliva upp halv nio imorse misslyckades. Totalt! Jag var helt utslagen! Trött! En och en halvtimma senare klev jag upp - vilket innebär att jag har sovit i ca tio timmar. Och det betyder att jag är fortfarande lite trött. Men vad skönt med lite träningsvärk idag sen matchen igår.

Idag tänker jag fara in till stan.
Jag har några måsten att ta tag i. Och efter det blir det att ta tag i alla måsten här hemma. Det blir en dag till att fixa en massa saker. Kul!

 

Och sen så har jag lyckats fixa mig ett
hembesök från radiotjänst också. Samtalet kan inte ha varat längre än 2 minuter och under dem två minuterna så lyckades jag säga att jag har en tv.... men ändå inte. Samtalet var knepigt och avslutades med "Jag kommer ordna ett hembesök till dig".

Varför i hela friden sa jag inte bara: Nej, jag har ingen TV. Jag har ju ingen TV! Jag ser iallafall fram emot besöket, det var ett tag sedan någon hälsade på mig. Vem vet, det kanske är min blivande man som knackar på dörren.

Läs 2 kommentarer eller kommentera du också!

Rulla runt som en boll

Gimonäs Damlag Innebandy
Det känns tråkigt att måsta skriva att vi förlorade dagens träningsmatch mot Holmsund. Det känns ännu tråkigare att måsta skriva.. eller jag måste ju inte skriva det här egentligen, men jag gör det ändå... att vi förlorade med 10 - 0.

Så är det.. Men jag
ser det inte som en förlust. Eller jo, men jag ser/såg det mer som ett tillfälle att träna in oss på vars var och en ska springa, vad var och en ska göra, ett tillfälle att spela in oss. Det var första gången vi spelade ihop tillsammans, som ett lag. Och visst, nervositeten har en tendens att spela en ett spratt eller två..Vi hade siktet inställt på att "lära känna varandra" på planen. Det heter ju träningsmatch av en anledning, eller? Men visst tar tävlingsinstinkten över ibland också. Och ett litet mål kunde vi väl ändå ha fått in. Det var så nära! Men jag hoppas att alla ser och vet tillslut vad alla ska göra. Om inte så frågar man inget, får man inget veta. Ungefär.

Det gick bättre och bättre för oss.. ibland stod det helt stilla.. men jag tänker se det positiva och försöka bli bättre till nästa gång. Det finns potential. Det här kommer bli bra! Jag tänker se framåt, på nästa träning, på nästa match. Som sagt.. Practise Makes Perfect.

Ingen har kommenterat än bli den första!