Fire in the hole

Och så är jag hemma efter en arbetsdag. Det har gått bra. Dock är jag lite besviken på att Frasses inte var öppet. Vi som var riktigt taggade på lite onyttigheter.

Efter jobbet så smällde vi lite fyrverkerier.
Och det var så fint! Dock är det nog det enda fyrverkeri som jag kommer se ikväll. Vad konstigt det känns att vara ensam en sån här kväll.
Jag hade problem med att sova inatt. Jag var så trött igår efter jobbet så jag råkade sova, istället för att bara vila. Det var inte bra. Efter andra gången jag hade vilat så hade jag nästan panik. Jag visste inte vilken dag det var, om det var morgon eller kväll.. sen slog det mig - det är dags att sova.

Klockan var ändå runt tio, halv elva så det var lika bra att gå isäng, tänkte jag. Det gick inte alls bra att sova. Jag låg vaken i säkert tre timmar. Det var lite jobbigt men jag somnade till slut!Ingen har kommenterat än bli den första!

Face the consequences

Ord&Tankar
Jag vill gärna se "det goda" före "det onda" i de människor jag träffar på. Hur jag uttrycker mig låter kanske lite hemskt, men förhoppningsvis förstår Ni vad jag menar när jag säger så.. att jag vill se det som är bra hos människor. Och även om man inte vill, så ser man ändå det som är obra också.

Ingen är perfekt. Men de flesta av oss kan utan tvekan skilja på rätt och fel. På högt och lågt. På upp och ner. Och många av oss tänker efter innan dem gör något. Många av oss har väl något vett i skallen.Och många av oss vet vad man borde göra och inte, i vissa situationer. Vad finns det för anledning till att inte göra det man borde? Varför? Varför? ... varför.. Jag förstår inte.


Läs 1 kommentar. Lämna den andra kommentaren!