Fredag

Skulle inte ha ätit den där chokladbollen känner jag.

Idag har det varit en rätt så händelserik dag. Jag var en sväng på skolan i hopp om att få träffa några gamla, taniga musiker.. men nej. Det fick jag inte. Det var ingen där förutom Gösta och en av de nya som börjat där. Jag spelade lite piano och sen for jag och mamma på ICA. Ha till och med nästan saknat ICA. Haha! Ojoj! Köpte lite saker och sen bar det iväg till bageriet. Mycket gott fanns det där!!! Efteråt skjutsade mamma mig på Akkan för jag ville  köpa en lunchmacka. Träffade ett känt folk som jag pratade lite med. Mycket trevligt. Spelade lite piano också. När jag reste mig upp från stolen så sa en kvinna: 'Neej, sluta int å spela' Det var lite kul. Roligt att folk uppskattar det man spelar. och att man spelar. Det gillas!

Sedan for vi till min syster och hennes lilla familj. OJ vad Nora ha blivit stor! Hon är sååå söt! Och liten å glad. Fikade upp allt som mamma hade köpte på bageriet tidigare. Mycket gott!! Mmm! Nu börjar jag känna illamåendet komma till mig.


Lilla Nora (gammal bild)

Och varför i hela friden går det inte att ladda upp nya bilder till arkivet på bloggen??
Varför? Just asking..


/M
Ingen har kommenterat än bli den första!

Då är man tillbaka igen..

I Storuman. Allt är som förut.

Måste säga att det är ganska kul att vara hemma ändå. Fick en varm känsla när jag kom in genom ytterdörren. Och ännu varmare blev den när jag gick in till rummet och spelade på mitt ostämda piano. Har faktiskt saknat det. Det var lite annorlunda, tangenterna var hur mjuka som helst. Och nästan alla låtar jag spelade satt som ett smäck! Grejt! Och mitt rum...Mmm, har saknat det också. Alla cd - skivor. All musik som jag brukar spela i stereon på högsta volym och sjunga till - SHIIIT vad jag har saknat det! Och familjen såklart!

I helgen blir det att ta det lugnt. Försöka vila upp mig. Hämta nya krafter. Det är blandade känslor involverade i att vara hemma. Bra och dåligt. Så hiimla härligt att vara här! Kommer jag vilja fara tillbaka till Umeå?


Sweeet.../M
Läs 1 kommentar. Lämna den andra kommentaren!

Onsdag

Allmänt
My oh my!

Jag vill göra musik! Spela in och grejja på. Göra klart en låt. Har många pågående projekt som ligger och väntar på att få bli klara. Det är mycket som vill komma ut. Shit, vad taggad jag blev nu! Ge mig ett jobb nu, tack!

Funderar på att fara hem till Storuman i helgen, men är lite osäker på om jag borde fara. Min bror och hans familj har alla mer eller mindre haft magsjuka. Risken finns ju att jag kommer få det, men när? Om jag far ner så smittar jag säkert alla! Hmm, jag vet inte. Blev ju sjuk helgen som var, tror faktiskt det va magsjuka..jag spydde ingenting men det va nära att det skulle komma upp, och feber fick jag. Blä! Bara att vänta och se...


Om jag kunde skulle jag krypa in i kojan som jag och Emilia byggde förra veckan. Dock är den inte kvar så jag får göra det bästa av situationen.

/M
Läs 2 kommentarer eller kommentera du också!