Packa Pappas Kappsäck

Visst säger man så?

Jahapp, då är det Duvan ikväll som gäller.Håller på packa för fullt! Förstår inte, det blir alltid mer än vad jag tänkt mig som följer med i packningen. Ha faktiskt begränsat mig när det gäller kläder och skor. Ungefär ett par av allt. Nästan. Shampoo, duschcreme, hårtork, signes julklapp, innebandykläder och skor, GAAH! plus då en sovsäck. och en luftmadrass. Just det, innebandyklubborna!! Det är mycket som följer med.

Ska fortsätta och packa. Åker med bussen klockan 14. Måste hinna stan också.Önska oss Lycka Till!!! Jag tror ni kan följa resultaten på duvancup.se
Do iT!

/M
Läs 1 kommentar. Lämna den andra kommentaren!

Torsdag

Allmänt
Det verka ha slutat blåsa. Bra, bra. Då kanske det bli å dra ner på stan snart.

Ha nyss duschat och slängt in en tvätt i tvättmaskinen. Lärorikt minsann! Alltså, det med tvättmaskinen. Ska nog ta bussen ner till stan lite senare och kika runt lite. Skulle behöva ett linne. Och mycke mer än så men jag tänker snåla. Hittade ett par skor i tisdags som jag mer än gärna ville ha. Att jag kunde motstå va ju huur bra som helst! Ha!

Imorgonkväll blir det innebandy. Våran första match är 20.20..känns bra, då hinner man stöka till i klassrummet och så. Jag lämnar datorn hemma så det blir inga uppdateringar.Music For Life

/M
Läs 1 kommentar. Lämna den andra kommentaren!

När stormen kommer

Allmänt
Brr! Vilket oväder! Det bara blåser och blåser!

Kära läsare,

Jag är nu en Stadsbo verkar det som. Jag känner mig verkligen inte som en. Iofs så har jag bara varit här sen i måndags såå..antar att sånt tar tid. Hur som helst så känns det bra. Det är på rätt väg känns det som. Dock känns det lite konstigt på nåt sätt. Som vad är det jag egentligen håller på med? Men det ordnar sig..så fort jag har lärt mig Umeå. Hade tänkt dra ner en sväng på stan idag men när jag tittar ut så känns det inte så tilltalande direkt. Det blåser och blåser! Men jag får se. Det kanske blir en sväng i eftemiddag ist.

Innan dess så ska jag lyssna på min låt och höra om det är klart för att skicka in till radion. Förhoppningsvis så äre det..

/M


Läs 2 kommentarer eller kommentera du också!