It's only life

Allmänt

Jag har kommit fram till en sak.
De senaste gångerna jag har börjat tidigt på morgonen på jobbet så känns det som att dagen ha varit mindre bra jämfört med om jag börjar mitt på dagen.

Jag är
mer utvilad när jag börjar på dagen än om jag börjar sju/nio. Och att jag jobbar olika tider nästan varje dag gör att jag inte får in någon rutin. Och all trötthet får mig att tappa fokus ibland, det blir som att jag stressar upp mig mycket lättare då.. ungefär.

Gårdagen var en seg dag. Den började inte så himla bra. När jag vaknade regnade det lite grann. "Det blir bussen idag" tänkte jag. Jag hade inga regnkläder eller något paraply så tanken på att cykla eller gå till jobbet kändes inte så lockande.Bussen skulle gå 06.05.. och kvart i sju började jag jobba. Jag var vid busshållplatsen fem i sex. Och det spöregnade! När klockan var kvart över sex började jag bli lite orolig. Ingen buss hade synts till och regnet öste ner.

... När klockan nästan var halv sju så började jag sätta plan B i verket. Men den planen sket sig direkt. Så jag ringde på jobbet och sa att jag kommer bli sen på grund av bussen. Kvart i sju var jag på Vasaplan. Jag var lite smått irriterad faktiskt. Och mer irriterad blev jag när det mer eller mindre slutade regna vid halv sju ungefär.

Men men... det är sånt som händer. Jag hann på jobbet innan vi öppnade. Det är bra. Idag är det en ny dag. Nya möjligheter. Nya erfarenheter. Idag är en bra dag. Det ska bli iallafall.

Ge järnet!Ingen har kommenterat än bli den första!