Nej, än är jag inte blind

Ord&Tankar

Mitt öga ser betydligt bättre ut idag! Det var ungefär en månad sedan jag skrev om det, så jag tänkte att jag skulle komma med en liten uppdatering.

Jag slutade min behandling för lite mer än en månad sen, och jag är så glad att det inte har återgått till det som var tidigare - irritation i ögat, rejäl svullnad, torrhet.. Det enda som jag stör mig på nu är att det är liiite svullet fortfarande, men jag tar hellre en liten svullnad än en betydligt större!Jag sminkade mig för första gångensju månader i lördags, i samband med bröllopet jag var på och jag måste säga att det kändes faktiskt jätte roligt! Dock vågade jag inte ha på mig sminket så länge, men det blev visst ett par timmar ändå. Jag tvättade bort det så fort jag kom hem från bröllopet. Dagen efter såg det ungefär ut som vanligt. Så behandlingen verka ha funkat ändå! Hoppas jag!

På torsdag (imorgon) ska jag på ögonmottagningen igen. För någon vecka sedan så upptäckte jag att dem här förändringarna som jag hade kring ögat hade plötsligt blivit större, så jag ringde dit och fick en tid. Egentligen skulle jag ha varit där i torsdags men läkaren var sjuk. Nu när jag kollar mig i spegeln ser jag inte dessa förändringar längre.. eller jo, lite grann. Men det är lite.. Det är bara att vänta och höra vad dem säger..Läs 1 kommentar. Lämna den andra kommentaren!

Summer in the city

Allmänt
Det är visst något speciellt då solen skiner. Man blir som på bättre humör, som på ett strålande humör ungefär. Och på ännu bättre humör blir man om det är lagomt varmt ute, Ni vet så där varmt då man kan vara ute i linne och shorts och det inte är några mygg eller knort som biter en hela tiden. Det är sommar!

Idag har jag näst intill blivit buren av vinden. Blåst bort, med andra ord. Nästan. Det har inte varit så varmt som jag hade velat. Men egentligen ska jag vara glad över det eftersom att jag har jobbat hela dagen!

Här är bilden i svartvit.


På tal om jobb... Vid ungefär kvart över elva igår (lunchtid) så gick jag till busshållplatsen för att invänta bussen..såklart. Efter ca 20 minuter började jag bli lite orolig över om bussen hade gått eller inte och mina tankar om jag skulle komma försent till jobbet eller inte, snurrade runt i huvudet på mig. Jag började tänka för mycket!  Som tur var så var det inte bara jag som stod och väntade på bussen..

Jag frågade denne person om bussen hade gått. Hennes svar va: "Näe, näe, det har den inte. Jag ska åka med 8:an. Den ska komma när som helst" "Pjuh!" tänkte jag. Då hade jag iallafall inte missat den. Hon såg hur lättad jag blev. Grejjen är att senare på eftermiddagen så träffade jag henne på jobbet. Hon tittade på mig...och log. Jag måste ha uppfattats som en förvirrad, lätt orolig, ung tjej...just då.

Och sen så får Ni inte glömma bort att rösta på denna underbara tjej som är med och tävlar i Svensk Toppen Nästa - Angelica Larsson För att rösta på hennes låt ringer ni 099 55504. Kom igen och RÖSTA NUU!Läs 1 kommentar. Lämna den andra kommentaren!

Just married

Godmorgon!

Det är fint väder ute! Det tackar jag för, värre var det igår. Jag höll på frysa benen av mig när jag stod och kastade ris på brudparet.

Bröllopet var jätte fint! Det var nästan så att jag höll på fälla en tår eller två, så fint var det! Efter ceremonin blev det middagsbuffé. Maten var jätte god! Och jag var jätte hungrig! Och självklart blev det tårta och kaffe efteråt. Mmmm! Jag drack inget kaffe.Under middagen och efterrätten blev det lite sång. Det var inte många som tog ton och sjöng med, kanske för att dem inte kunde melodin på låtarna...eller texten, även fast texten var nerskriven.

Efteråt bar det iväg till
Björkängen, där vi umgicks och lekte några lekar. Jag fick veta att jag var inte den som kände brudparet bäst. Jag var också den gästen som skrev på fel sida i gästboken. Det var inte med meningen. Jag lovar!!

Och dansen... Åååå, va fiiin den var! Brudparet dansade till en låt som betydde mycket för dem. Texten var på svenska och den var jätte fin! Allt var fiint! Fint! Fint! Fint! Vackert! (bara för omväxlingsskull)Läs 1 kommentar. Lämna den andra kommentaren!