Nej, än är jag inte blind

Ord&Tankar

Mitt öga ser betydligt bättre ut idag! Det var ungefär en månad sedan jag skrev om det, så jag tänkte att jag skulle komma med en liten uppdatering.

Jag slutade min behandling för lite mer än en månad sen, och jag är så glad att det inte har återgått till det som var tidigare - irritation i ögat, rejäl svullnad, torrhet.. Det enda som jag stör mig på nu är att det är liiite svullet fortfarande, men jag tar hellre en liten svullnad än en betydligt större!Jag sminkade mig för första gångensju månader i lördags, i samband med bröllopet jag var på och jag måste säga att det kändes faktiskt jätte roligt! Dock vågade jag inte ha på mig sminket så länge, men det blev visst ett par timmar ändå. Jag tvättade bort det så fort jag kom hem från bröllopet. Dagen efter såg det ungefär ut som vanligt. Så behandlingen verka ha funkat ändå! Hoppas jag!

På torsdag (imorgon) ska jag på ögonmottagningen igen. För någon vecka sedan så upptäckte jag att dem här förändringarna som jag hade kring ögat hade plötsligt blivit större, så jag ringde dit och fick en tid. Egentligen skulle jag ha varit där i torsdags men läkaren var sjuk. Nu när jag kollar mig i spegeln ser jag inte dessa förändringar längre.. eller jo, lite grann. Men det är lite.. Det är bara att vänta och höra vad dem säger..Läs 1 kommentar. Lämna den andra kommentaren!