Time is ticking

Allmänt
Soool!!! Me like!

Jag är hemma i Storuman nu
, kom hit igårkväll. Känns ganska bra, är bara lite trött just nu. Jag klev upp vid nio tiden imorse. Var en sväng på Folkhög vid tio ungefär för att träffa lite folk. Och liiite var det också. Men det var kul ändå! Jag har saknat flygeln! Mmm!! Passade på att låna studion medans jag var där. Har ju kommit på några låtar sen jag slutade, så jag tänkte jag skulle spela in lite slask iallafall..för att försöka få en liten helhet. Typ. Och det gick rätt så bra. Takterna sitter i än. Det var ju några månader sedan jag använde protools.
Tur jag har ett bra minne i hårdisken!


Jag var och hälsade på syster och Nora också. Nora har blivit så stooor!! Tiden går snabbt! Snart är hon 40, gift och stjärna! Och till en helt annan sak..det är påsk snart...eller nu. Jag har dock inte hittat påskkänslan ännu. Men den kanske kommer, när jag väl är i stugan och all städning är bortgjord här hemma. Åker imorgon! Hoppas det blir en uuuuunderbaar påsk!

...har jag märkt.

Läs 1 kommentar. Lämna den andra kommentaren!

Say what?!

Låtskrivande
Har jätte ont i munnen, på insidan av kinden! Gah!

Håller på att öva och skriva klart en låt
som jag håller på med. Än så länge heter den Unwanted (Ah, Oh) , men är inte riktigt nöjd med refrängen textmässigt. Och melodin? nja, inte riktigt nöjd där heller. Känns som det kan göras bättre. Själva låten..musiken är nästan klar, egentligen. Har spelat in det mesta, behöver bara försöka få nån sorts ordning på när allt ska komma in och så. Hmm, tänk om jag hade en egen studio??!
Jaja, jag kan iallafall jobba på texten.

Och så ser första versen ut. Ska fortsätta öva nu. Och försöka skriva klart.
Måste bara hitta känslan i låten. Då...då kommer kanske allt till mig!! 

Läs 1 kommentar. Lämna den andra kommentaren!

just a dream

Allmänt
God morgon! Jag tog visst lite sovmorgon idag, klev upp halv tio.

Jag drömde värsta hemska drömmen inatt! Jag var i stan här i Umeå, på Vasaplan. Skulle försöka hinna med bussen men jag hann inte. Så jag gick tillbaka till Kungspassagen och väntade utanför. Några minuter senare passerade en STOR buss mig, den var jätte hög. Det var den bussen som jag skulle åka med. Så jag började gå mot hållplatsen, bussen var några meter framför mig. Det var då det inträffade...

...Bussen tippade ner mot marken på allt folk som gick på gatan, endast några stycken hann undan. Jag stod där alldeles chockad och tittade. Någon sekund efter så tippade den ett varv till, den här gången mot några hållplatser och butiker. Jag stod där och tittade. Sedan började jag springa mot butikerna för att hjälpa de folk som kunde hjälpas. På vägen såg jag en massa svarta väskor, skor och sånt som låg på gatan. Och jag minns i drömmen att jag tänkte att väskorna, skorna och det påminde mig om Hitler och alla judar.
Usch! Drömmen kändes så verklig! Tur det bara var en dröm!

Nu till något roligare. Igår var som sagt jag och C på stan. Jag hittade mig en tröja på Stadium som jag provade, en röd. Den var jätte skön! Funderar på att köpa en sådan någon gång då jag har pengar. Dvs om den fortfarande finns kvar. Den fanns i blått också. Jag passade tydligen väldigt bra i den färgen, enligt C. Vi får väl se hur det blir.

Här är tröjan:

Synd att skjortan sticker ut, men försök att bortse det.

Läs 1 kommentar. Lämna den andra kommentaren!