Som att glida runt

Allmänt
Att ett år kan gå så fort! Jag minns det som det var igår, vars jag var när jag fick höra att Evelina hade gått bort. Jag kunde inte förstå det och det är fortfarande svårt att förstå.

Igår jobbade jag och idag är jag ledig. Det gick bra igår, lite stressigt var det, men det funkade. Jag har jobb hela sommaren och det känns verkligen bra! Det är skönt att få göra något om dagarna nu istället bara för att driva runt ungefär. Och skönt att få lite pengar!!! Klirr klirr!! Till veckan börjar jag tidigt..


Idag ska jag in till stan. Jag ska göra lite ärenden och så. Men innan tror jag nog att jag far ut en sväng och åker lite inlines. Det är så himla skönt och glida runt! Förutsatt att det är bra väder då! Igår var jag också ute och jag höll faktiskt på att ramla! Det är inte ofta det händer.

Grattis mamma på morsdag!Ingen har kommenterat än bli den första!

Nej, jag är inte blind nu heller

Ord&Tankar
Det har snart gått en vecka sen jag påbörjade min behandling med antibiotika innehållande kortison. Det har blivit  betydligt bättre! Det kände jag redan dagen efter att jag hade börjat behandlingen. Det blev ganska så snabbt bättre. Det torra området ner mot kinden hade redan börjat avta och gruskänslan i ögat kände jag knappt av.

Imorgon kommer jag börja trappa ner på salvan. Då blir det två gånger dagligen i en vecka, istället för tre gånger. Jag känner mig faktiskt lite smått nervös över att behandlingen snart är klar. Om cirka en vecka får jag veta om den här inflammationen är borta, eller om det verkligen är så att jag måste tampas med det här jämnt och ständigt. Med andra ord, det finns inte mycket mer läkarna kan göra.Det känns som att det finns en chans att det kanske fixar sig. Salvan hjälpte ju rätt så snabbt. Jag hoppas verkligen att detta försvinner! Svullnaden har gått ner rätt så mycket, men det är fortfarande lite svullet. Det är bara att vänta och se. Visst ser det lite bättre ut nu?


Läs 5 kommentarer eller kommentera du också!

Dance your ass off

Allmänt
Godmorgon!

Idag ska jag jobba. Jag börjar klockan 10.00 och slutar 17.00 Jag hoppas att det går bra! Håll alla era tummar och tår för mig att jag inte bryter några ben eller fingrar eller att jag river hela stället! Men jag tror jag klarar mig på båda punkterna faktiskt. Men håll era tår och tummar för mig ändå! okej?

Tanken har slagit
mig väldigt många gånger att börja ta danslektioner. Jag är väldigt sugen på det! Grymt sugen! Det skulle vara så himla roligt! Jag ska ta det ansvaret över mig själv att ordna det så fort jag får pengar. Det har jag bestämt mig för!


Ni kanske inte kan uttala er efter att bara ha sett en bild på mig, där det för övrigt ser ut som att jag spelar någon form av basket. Men posen har jag iallafall! Ingen tvekan om saken! Dock kan det bli svårt att ta sig med i Let's Dance.

För det första så är jag inte någon känd artist, skådespelare eller idrottare och för det andra har jag inte många års erfarenheter av dans bakom mig, så att jag kan kalla mig själv för en dansare. Men jag kan nog säga att jag har det i mig..............min pappa är grym på att dansa.Läs 2 kommentarer eller kommentera du också!