Du, lite lätt förvirrade man

Det är så roligt ibland, så jag skrattar ihjäl mig! På jobbet så träffar man på ett och annat folk. Stora som småa och ibland händer det att vissa folk.. sätter sig på minnet. Som igår tex...

Jag hade just slutat jobba och bestämde mig för att snabbt byta om och småprata lite med arbetskamraterna som stod vid informationen, i början av butiken. Vi stod och pratade lite och rätt var det var så kom en man runt 40(?) årsåldern in och säger till C, som stod bakom disken.. närmast kunden... "Hej, hej.. eh, jag ska på Willys. "Kunden trodde allvarligt att
våran butik och Willys hade bytt plats. Jag blev lite lätt förvånad och efter några sekunder började jag fnissa... när kunden hade gått brast jag ut i skratt! Jag vet, det var inte så snällt... men jag kunde inte hålla mig. Jag kunde inte..Läs 1 kommentar. Lämna den andra kommentaren!

Och aldrig någonsin...

... Vi förlorade matchen med 4 - 3 i fredags. Det känns tråkigt. Riktigt tråkigt, men vi gjorde det ändå rätt så bra. Det var nära! Och vi kunde ha vunnit.. Men på något vis så räckte det inte hela vägen. Det var iallafall roligt att spela!


Jag börjar bli mer och mer frusterad. Jag vet att jag inte ska bli det, men ibland är det svårt.. Jag börjar nästan tappa intresset.. Vad har hänt med mig? Varför sitter den inte i målet för? Jag måste vara mer fokuserad. Mer oförsiktig. Bättre. Det är så konstigt. Då jag riktigt försöker så händer ingenting alls, men då jag bara spela på så sitter bollen i målet. Jag kanske inte försöker tillräckligt? Jag kanske försöker FÖR mycket?


Läs 1 kommentar. Lämna den andra kommentaren!

Little by little

Idag blir det lite stressigt. Jag slutar jobbet klockan 16.00 och har seriematch 19.30... Och samlingen är 17.45 på OK, Carlslid... Och jag är hemma från jobbet runt 17.00.. Hmm, det här blir spännnde. Kommer jag hinna äta någon middag? Ska jag äta middagen på jobbet?

Och jag är rätt så trött nu... Men men.. det blir bra! Vi ska vinna idag!

Läs 1 kommentar. Lämna den andra kommentaren!