Jag gör som jag vill

Allmänt
Jag öppnar idag på jobbet! Jag hoppas att denna dag inte blir likadan som igår... då jag gjorde två "fel" i kassan under loppet av 10 minuter.. eller var det 5? Det var nära inpå varandra iallafall.

Att man råkar slå in
varorna som egentligen tillhör kund nr 2, på samma kvitto som kund nr 1, kan man förstå. Men att slå in en vara två gånger? Tjao, det kan man nog också förstå. Jag är egentligen mer uppmärksam än så, men igår var det rätt så mycket folk. Då är det lätt hänt att misstag görs.But yesterday's gone och idag är det en ny dag. Efter jobbet blir det lite julshopping. Ljusstakar bland annat. Jag måste ha en liten, liten julgran också... och en ljusstake.. och lite mer.. annars kommer det kännas konstigt. Det blir liksom "jul på jobbet. Ojdå, inte jul i lägenheten." Och så julklappspapper. Etiketter. Juleskum. Ja, listan kan göras lång. Eller vänta nu..

Jag hinner inte handla efter jag slutat, nu när jag tänker efter. Jag kommer ju sitta barnvakt åt Emilia och Neo, så min bror hämtar mig vid fyra tiden. Hmm, jag kanske hinner på lunchen? Men hallå, jag har ju faktiskt ett bra tag på mig att handla allt det där. Det är ju liksom inte jul imorgon!

Läs 1 kommentar. Lämna den andra kommentaren!

Keep up the good work

Ord&Tankar
Jag gillar kommentarer. Och lite nyfiken blir jag när någon är anonym och skriver så här:

http://www.youtube.com/watch?v=4VkhAUCTMrQ&feature=related

Alltså jag föll verkligen för dig och låten du spelar. Det är verkligen svårspelad och jag beundrar dig verkligen som kan spela den. Fortsätt så och lägg upp varje låt du spelar. Du är bääässt!

// Beundrare från Umeå!
Jag blir så glad! Det värmer om hjärtat att få läsa något sånt. Det är sånt som får en att fortsätta, att utmana sig själv lite mer. OjojOOJ vad det kommer spelas piano, när jag väl har köpt ett!

Jag har minst två nya låtar/stycken som jag vill lära mig. Och sen så skulle jag mer än gärna vilja spela in då jag spelar Lovestory! Och Ballade pour Adeline...!

I love it!Ingen har kommenterat än bli den första!

Hush, hush.. Don't say a word

Allmänt
Pjuh! Jag har nyss kommit hem från en löptur. Det var jobbigare än vad jag trodde, så därför känner jag mig extra duktig som fortsatte ändå. Mina ben kändes som två enormt tunga stenar!

Idag har jag jobbat. Det var mycket folk så tiden gick rätt så snabbt. Dock kände jag mig lite slö i kroppen. Är det någon förkylning på gång kanske? Jag hoppas inte det. Det blir mycket sömn och vatten framöver!

Så här kan det ser ut efter att man har fått en massa julakataloger över sig.

Jag träffade Duncan idag också.. på jobbet och det var riktigt kul! Jag fick en känsla av saknad... en saknad av Storuman för en liten stund. Det värmde, på något sätt. Jag antar att det kan bero på att så fort jag såg honom tänkte jag piano... vilket ledde till spelningar.. övningar.. folkhög... pianolektioner. Jag saknar!!! Enormt!

För övrigt så flyger jag till Stockholm den 7 December. Tillsammans med cirka 15 st andra från jobbet. Det ska bli så kul! Jag ser nästan mest framemot att få överhuvudtaget flyga! Det är något som jag aldrig har gjort... Hmm, jag undrar hur det kommer gå? Det kommer bli spännande! Verkligen!!!


Ingen har kommenterat än bli den första!