Jag gör som jag vill

Allmänt
Jag öppnar idag på jobbet! Jag hoppas att denna dag inte blir likadan som igår... då jag gjorde två "fel" i kassan under loppet av 10 minuter.. eller var det 5? Det var nära inpå varandra iallafall.

Att man råkar slå in
varorna som egentligen tillhör kund nr 2, på samma kvitto som kund nr 1, kan man förstå. Men att slå in en vara två gånger? Tjao, det kan man nog också förstå. Jag är egentligen mer uppmärksam än så, men igår var det rätt så mycket folk. Då är det lätt hänt att misstag görs.But yesterday's gone och idag är det en ny dag. Efter jobbet blir det lite julshopping. Ljusstakar bland annat. Jag måste ha en liten, liten julgran också... och en ljusstake.. och lite mer.. annars kommer det kännas konstigt. Det blir liksom "jul på jobbet. Ojdå, inte jul i lägenheten." Och så julklappspapper. Etiketter. Juleskum. Ja, listan kan göras lång. Eller vänta nu..

Jag hinner inte handla efter jag slutat, nu när jag tänker efter. Jag kommer ju sitta barnvakt åt Emilia och Neo, så min bror hämtar mig vid fyra tiden. Hmm, jag kanske hinner på lunchen? Men hallå, jag har ju faktiskt ett bra tag på mig att handla allt det där. Det är ju liksom inte jul imorgon!

Läs 1 kommentar. Lämna den andra kommentaren!