Det händer även den bästa..oväntat besök

Jag står och torkar håret när det helt plötsligt blir alldeles svart i lägenheten. Jag blir lite rädd och tror att det är något som spökar för mig... tills jag kommer på att det är en säkring som har gått. Med väldigt lite batteri på mobilen ringer jag i ett stressande tillstånd till mamma och V och förklarar vad som hänt och hoppas att dem kan hjälpa.

Mina tankar om att jag kanske inte kommer vakna i tid till jobbet morgonen efter, på grund av bristen av ström i mobilen, slog mig hårt och gjorde mig mer stressad. Och under dessa minuter av frågor om hur mitt säkringsskåp ser ut, vad det står och allt möjligt så hör jag någon i trapphuset. Med V i telefonen öppnar jag dörren försiktigt och får då se min granne.

Jag kommer på tanken att fråga
honom om han kan hjälpa mig med säkringen, eftersom att hjälpen från mobilen inte funkade så bra. Jag stänger dörren och säger hej då innan jag lägger på luren och tar på mig normala kläder och skor. Och sedan går jag över till grannen. Och knackar på..

 


Det tar några sekunder innan mina ögon möts av en ung, lång, blond kille... i enbart kalsonger, plus en liten, liten handduk som han fumlar med när han ser att det är någon han inte känner som knackar på. Jag vet inte vart jag ska titta för jag blir så förvånad och kanske lite generad över att han öppnar i underkläder. Jag gör mitt bästa och presenterar mig och frågar om han kan något om säkringar.

Han tar på sig några kläder
och kommer över till mig och fixar säkringen. Fort är det gjort och jag börjar känna lugnet. Och jag kan inte sluta tänka på då jag knackade på och han öppnade dörren... vilket första intryck! Med det i tankarna har jag ett leende på läpparna nästan genom hela mötet. Jag tackade så mycket för hjälpen och hans sista ord, innan han gick över till sig, var: "Om det är något mer du behöver hjälp med så är det bara att du plingar på."

Kommer du ha mer kläder på dig då?


Läs 4 kommentarer eller kommentera du också!

GUIF - Sävar

Matcher 2O1O/2O11
Besviken, är ordet som beskriver känslan som jag har just nu. Lite smått arg också. Det var så nära. Vad hände egentligen? Vi körde på bra och slog in två mål i första perioden... dock kom Sävar ikapp och gjorde två mål.. minns dock inte i vilken period.

I andra perioden så blev allt som stilla. Stillastående nästan. Vi saktade ner. Vi hade alldeles för lite skott på mål och vi öppnade upp för deras tredje mål. Inte så långt efter så gjorde Sävar ett till. Hur? Varför? Varför? Jag vet redan svaret..

Jag har sagt det förut, jag säger det igen - Practise makes perfect


Nej, nej. Här ska inte grävas ett hål! Resultatet blev förlust med 4 - 2. Men jag tycker delvis vi gjorde bra ifrån oss. Och bättre kommer det bli! På söndag väntas nästa match. Då är det nya tag och nya krafter som gäller!

Jag blev faktiskt lite överraskad
av att det var så pass mycket folk på läktaren då vi spelade. Jag har aldrig sett så många på våra matcher förut. (Även om majoriteten var bortalagets publik)

Bra kämpat ikväll, tjejer!

Ingen har kommenterat än bli den första!

Föreställ dig något liknande

Allmänt

Det har varit en lugn dag på jobbet.
På sätt och vis. Jag började klockan nio imorse och skulle egentligen sluta 16, men jobbade till 18 på grund av att någon var sjuk. Klirr i kassan, säger jag! Det gillas!

Efter jag slutade jobba så passade jag på att handla en termometer. Nu vet jag hur kallt det är ute, på så sätt kan jag verkligen gå in för det här med kläder efter väder. Nu slipper jag gissa.. Sedan blev det lite handlade på Willys, där jag.. för övrigt.. köpte en diskborste, som dessutom har en liten hållare som man klistrar upp på väggen! Bra, då slipper jag leta åt diskborsten varje gång jag får för mig att jag ska diska..

 


Och efter det så blev det en sväng på Ålidhem för att prova ut en ny klubba som vi får av föreningen. Det är bra. Jag hoppas jag kan säga detsamma om klubban. Men det kändes rätt iallafall. Om inte annat så lär jag mig väl att spela med den.

Och nu tänker jag borsta tänderna och krypa ner i sängen. Det blir en tidig morgon imorgon och senare på kvällen har vi innebandymatch - SERIEPREMIÄR! Spännande!!!

Läs 2 kommentarer eller kommentera du också!