Take it, or leave it

Allmänt
Det gick jätte bra att jobba igårkväll. Jag fick ju storbesök av Katta så då gick tiden jätte fort! Och så roligt det var att träffa henne! Det var ju några månader sedan vi sist träffades.

Efter jag slutade blev det en sväng på Willys innan vi cyklade hem till mig. Katta kollade in hur jag bodde och så gav vi varandra en uppdatering om livet ... ungefär. Vi kollade in datorer och musikintrument på nätet samtidigt som vi slösåg en film på 5:an.Supertrevligt hade jag! Det blev en lugn och stillsam fredagskväll och denna lördagskväll blir likadan. Det är tydligen Valborgsmässoafton också .. Det blir nog ingen majbrasa för mig, verkar det som.

Mina ögon är trötta och jag har just fastnat i en film. Den verkar bra. Dock är det bara drygt 40 minuter kvar av filmen. Det är många scener ur den som jag känner igen, som jag har sett förut ... Hmm .. ?

Nej. Nu återgår jag till filmen och sen kanske
jag tar mig i kragen och är lite kreativ.

Ingen har kommenterat än bli den första!

To this day, I still don't know

Allmänt
Det är fredag och snart helg. Och jag jobbar hela. Men det betyder ju inte att jag kan lyxa till det med lite godis. Ikväll slutar jag åtta. Jag hoppas dag går jätte fort! Och hela helgen ...Ingen har kommenterat än bli den första!

I'm beautiful

Allmänt
Oj, vad seg jag kände mig på kvällens innebandyträning. Det måste vara påskkilona som ligger på och spökar! Dem ska bort! Helst innan torsdag nästa vecka, för då verkar det vara BIP - test på träningen. Sist jag gjorde BIP - testet var i gymnasiet ... och det var för ... tjao .. minst fyra år sedan! Minst.

Jag är lite smått orolig över mitt knä. Förra sommaren vred jag det på något vis på jobbet. Efteråt blev det svullet. Svullnaden gick ner och så och det var som inga större problem med det .. lite till och från bara.Och nu börjar det krångla. Jag har känt det nästan varje gång jag har stått stilla ett tag och ska sedan böja mig ner. Inte skönt. Hmm? Det kanske är bäst jag står över träningsmatchen nu på onsdag ...

Jag är jätte trött så nu ska jag torka mitt hår, borsta tänderna och sedan krypa ner i storsängen.

G O N A T T ! ! !


Läs 1 kommentar. Lämna den andra kommentaren!