let me begin

Allmänt
Det blev en snabb, men intensiv övning ikväll med finaste Anki. Endast 25 minuter. Och det funkar ju hur bra som helst! Även efter cirka en veckas uppehåll så lyckas vi spika låtarna på första försöket. Hur bra som helst!

Det är inte länge kvar nu. På lördag smäller det!! Det kommer bli huuuur roligt som helst!! Och jag hoppas att det går bra. Vi kan ju låtarna .. egentligen .. så det ska inte vara några problem.Läs 2 kommentarer eller kommentera du också!

GUIF - Sävar träningsmatch

Matcher 2O11/2O12
Igårkväll var det träningsmatch mot Sävar på hemmaplanen. Jag kunde dock inte vara med, dels för att jag är sjuk men också för att jag bara har varit på ... kanske .. två träningar sen träningarna startade den 1:a augusti. Är det inte jobb som kommer i vägen så är det äventyr och är det inget av de så blir man sjuk.

Hur som helst .. Vi vann med 6 - 5! En fågel viskade i mitt öra .. C gjorde det sista målet då det var 15 sekunder kvar av matchen. Hur roligt som helst!! Och jag hoppas verkligen jag är frisk på måndag. Suget efter att spela innebandy har kommit.

Grattis till vinsten, tjejer!

Ingen har kommenterat än bli den första!