And then I walk and walk .. and walk

Allmänt
Jag gick till jobbet idag. Det tog endast ca 45 minuter från Skolgatan till Östra Ersboda. Jag började 12 idag så jag tänkte liksom att "Det är nog bäst att jag börjar gå i god tid, så jag får gå i lugn och ro, jag borde hinna på 1 timma och 20 minuter."

Klockan var vid 10.40 då jag började gå. Jag gick som i normalt tempo och efter drygt 20 minuter trodde jag faktiskt att jag skulle komma försent. Och efter 10 minuter tänkte jag: "Men Marina - vad håller du på med egentligen?Men jag gick och gick och promenerade och gick och gick .... och gick ... och promenerade ... och gick ... och gick och gick och gick och tillslut kom jag fram. Jag hann till och med gå på Willys och köpa ketchup och mjölk.

Jag måste säga att det kändes verkligen i benen att jag hade gått. Plus då att jag, på morgonen, var ute på en liten löptur och igårkväll spelade jag match. Vad har det tagit åt mig??

Läs 1 kommentar. Lämna den andra kommentaren!

Förmodligen det bästa någonsin

Allmänt
Det är så bra då det är bara - 2 grader kallt ute. Det innebär att jag kan ta mig ut på en liten löptur innan jag börjar jobba klockan 12.00

Det gick lite tungt idag. Jag tror det beror på gårdagens match. Benen var lite sega, men det gick bra ändå. Jag tog mig hem till slut. Det var riktigt härligt att springa!


Jag funderar på att gå till jobbet idag. Det är så fruktansvärt fint väder. Solen skiner, himlen är blå och det är bara - 2 grader ute. Underbart! Helt underbart! Jag hoppas det håller i sig veckan ut.

I veckan händer det grejer. E kommer på torsdag och hämtar sina möbler och jag ska få in mina nya. Spännande!

Ingen har kommenterat än bli den första!

Skellefteå - Guif

Matcher 2O1O/2O11
Det blev förlust med 2 - 0 mot Skellefteå idag. Borta. Vi gjorde två misstag som vi kunde ha varit utan, som vi kunde ha undvikit. Men med tanke på att vi bara var 2 kedjor och dem leder serien, så tycker jag att vi gjorde det bra. Vi blev bättre och bättre och jag är glad att vi inte tog ut målvakten. Det ser bättre ut med 2 - 0 än 3 - 0.

Jag hade två eller tre skott på mål och det är 10 skott för lite .. och 2, 3 mål för lite. I 2:a perioden trampade jag lite snett. Det kändes. Men i 3:e perioden var det som borta.


På sätt och vis kan jag inte förstå att Skellefteå leder serien. Så mycket bättre var dem inte. Vi kunde ha vunnit. Om vi hade haft fullt lag tror jag att vi hade orkat mer och kunnat prestera mycket, mycket bättre.

 

Och sen så var det andra och sista gången vi samåkte med Ersboda damlag. Var det inte tänkt att alla, jag upprepar, A L L A skulle ta med sig matsäck så man har både före och efter match? Man kan väl visa lite mer respekt och kanske tänka "Vi sätter lite fart så dem andra slipper vänta så länge"

Okej, om det händer
en gång .. Men två gånger? Man började ju nästan undra om dem ens ville hem .. Hmm.. Men vi är alla vuxna så därför ger vi inte igen.


Läs 1 kommentar. Lämna den andra kommentaren!