DuvanCup 2o11

Ja, vad säger man. Helgens bravader ägde rum i Lycksele på DuvanCup. Innebandy heeela helgen och det var riktigt roligt att vara med, även om vi åkte ut i åttondelsfinalen mot Diversus. Vi spelade riktigt bra med tanke på att vi inte har spelat ihop tidigare. Hejdlöst va bra kämpat, hörrni!Några roliga kommentarer
blev det på och utanför planen också.. och en rätt så stor miss framför mål mot Philmans vänner av A. Plus då Tossman som säger med armarna i luften till A: "Men ner med klubban då!"

 

Det var så roligt! Jag hade en riktigt bra helg och fick träffa folk som jag inte har träffat på väldigt länge.


Tack för i år!

 

Ingen har kommenterat än bli den första!

Countdown

Packat och klart!! Nu väntar jag bara på att klockan ska gå. Eller vänta.. har jag fått med mig allt? Innebandyklubba... skor.. shorts... handduk... Hmm.. måste jag ta och kolla igenom väskan igen?

Nej. Det som är glömt är glömt. Jag borde ha packat det som är mest nödvändigt. Synd att väskan blir alldeles för tung om jag har madrassen i den. Det får helt enkelt bli en kasse på sidan av. Det blir bra det också.

 

Det här blir det sista inlägget för idag. På söndageftermiddag är jag tillbaka igen. Men Ni får jätte gärna titta igenom gamla inlägg och så ändå. Det gör inte mig något! Ni kanske finner några kloka ord på vägen, vem vet?

 

Hejdlöst på DuvanCup 2O11

 

 

 

Läs 1 kommentar. Lämna den andra kommentaren!

Jag tar det som det kommer

Allmänt
Det kändes lite konstigt att vakna upp imorse. Jag hade som förväntat mig en liten mindre yta... men så fort jag såg soffan... hör och häpna! S O F F A N så insåg jag att jag faktiskt har flyttat.

Det börjar ta sig. Nu ska jag ägna min tid åt att packa inför DucanCup så jag inte liksom kommer på halv fyra i eftermiddag att jag kanske borde börja packa. Tåget går vid fyra tiden så det är ju bra om jag är färdig innan dess.Det ska bli riktigt kul att spela! Det bästa av allt är väl att det verkar vara fler matcher man får spela i år. Och vi ska ge järnet i varje!!! Så är det bara!

Jag har inga förväntningar. Det är nog bäst så. Vad som helst kan hända. Det är bara att försöka göra det bästa utav det.

Nu måste jag verkligen ta tag i packningen så jag inte glömmer något.

Ingen har kommenterat än bli den första!