Som jag har saknat

Igårkväll fick jag kvällens bästa överraskning ungefär. Jag satt i hallen vid datorn och redigerade ett videoklipp, då jag fick höra några barn i trappuppgången.

Efter ett tag knackade det på min dörr och det visade sig vara Daniel och Mia och barnen. Hur roligt som helst!! Jag fick världens kram av Emilia medans Neo blev bara blyg och ville gömma sig bakom pappa.Det blev snabba ryck att barnsäkra lägenheten. Det första Neo hittade var en skruvmejsel. Han tog den och började skruva i mitt brevinkast. Han hittade också diskborsten som han tog och lekte med i sängen. Jag kunde inte göra något annat än att le. Så sött!

Det är såna här gånger jag önskade att jag bodde liiiite större med ett stort och fint kök. Men men ... det funkar ju ändå. Grymt kul att dem kom förbi iallafall!Ingen har kommenterat än bli den första!

playing by the rules

Låtskrivande
Det blev musik för hela slanten igår. Jag lyckades finna ro till att sätta mig ner vid pianot. Det resulterade i en fortsättning på en av mina egna och jag kan ha hittat mig en textmelodi på en annan som jag håller på med. Hur bra som helst!

Det blev lite sång också. Och
så passade jag på att öva lite grann på höstens projekt. Det är inte så länge kvar nu och det ska bli grymt roligt! Jag är peppad!!


Ingen har kommenterat än bli den första!

det löser sig

Allmänt
Så äckligt varmt det har varit på jobbet idag! Olidligt! Men det har gått bra. Jag har haft mina stunder då jag nästan har skrattat ihjäl mig. Och det tack vare E och E. Våra skratt måste ha hörts från I - avdelningen till Willys. Nästan. "Hmm, hjälpte jag nyss en kund, eller ... hur var det nu?" Hahaha!

Det blir en tidig kväll ikväll
känner jag. Jag jobbade över två timmar och det är inte förrän nu jag känner hur trött jag egentligen är.

Ingen har kommenterat än bli den första!