Vsste Du att ...

Allmänt
Antingen så är man jätte trött eller så är man tankspridd då man ställer klockan på 07.00, kliver upp 07.45... gör sig iordning för jobb i all hast ... för bussen går om 25 min ... och sedan slår det en - Jag börjar ju inte förrän 10.00

Ingen har kommenterat än bli den första!

I would wait

Igårmorse var jag sämst på att kliva upp klockan 07.00 Jag tänkte att det skulle vara skönt att få bort tvätten innan jag åker hem till Storuman ... och så fullt upp som jag haft de senaste dagarna så fanns det ingen bättre tid än tidigt på morgonen.

Jag var så trött och seg, och bara tanken att jag innerst inne visste att jag kunde sova längre om jag ville, började mer och mer ta över ... och helt plötsligt var klockan 09.30 ...


Ingen har kommenterat än bli den första!

I know where I'm from

Allmänt
Jag inser nu att klockan är alldeles för mycket. Jag borde egentligen ligga och sova nu. Och sen så har jag inte börjat packa för hemfärden på fredag. I och för sig så har jag imorgonkväll på mig att packa allt, och om jag skippar träningen på torsdag så behöver jag inte stresspacka.

Man brukar glömma något viktigt om man har lite tid till att packa. Om man har riktigt otur så glömmer man väskan man har packat just då man ska fara, men jag kan med god säkerhet säga att det inte kommer hända mig.


Det känns som att
det är mycket nu. Mycket jobb och många funderingar, tankar. Musiken. Vänner/familj. Prioriteringar. Det är bara vissa småsaker egentligen, men även småa saker kan få en att tappa fokus.

Och det är lite tråkigt. Men man gör sitt bästa, och det är väl det som räknas. Det hade varit fantastiskt om man kunde dela på sig. Flera gånger liksom. Men det är nog bara så - ibland räcker inte tiden till.


Läs 1 kommentar. Lämna den andra kommentaren!