Dagens händelse

Jag är inne på Åhléns och är ute efter en skohylla. Jag hittar den och kikar lite på den. "Den kommer passa perfekt i min hall", tänker jag. Men med tanke på vad jag köpte idag så beslutar jag mig för att vänta med den. Just innan jag är på väg att gå ut så kommer jag på att det är lika bra att jag kollar på bestick och glas ... jag menar, då jag ändå är här.

Väl vid hushållsavdelningen har jag, på min vänstra sida, en massa tallrikar. Jag höjer min blick och får syn på bestick i hörnet lite längre fram som därefter följs av en massa glas på en hylla. Jag går fram och stannar i gången mellan besticken och något som befinner sig på min högra sida.

Jag vänder mig om lite grann och böjer mig försiktigt ner, då jag plötsligt hör något klinga till. Jag ställer mig upp och vänder mig om igen och hör det klinga till än en gång. I samma veva som jag vänder mig om ser jag att det är vinglas ... som står och vinglar ...

... efter några sekunder åker dem i golvet. Glassplitter överallt! "Det är lugnt. Vi såg inget!" säger en av golvläggarna med världens leende, som håller på att lägga golv några meter framför mig.

Och det jag undrar mest är varför ställer man upp vinglas så här:

Visst, det är fint .. men en aning halvtaskig placering. Vilket jag sa till expediten som kom fram till mig för att se vad som hade hänt.Ingen har kommenterat än bli den första!