tjock och ful

Ord&Tankar
Jag mår illa. Jag har ätit för mycket godis. Dock finns det en möjlighet att godiset är inte den enda orsaken. Gårdagens bravader har satt sina spår. Mer än vad jag kanske vill erkänna.

Det känns som att det är
mycket nu. Mycket jobb. Mycket innebandy. Det känns som att jag inte gör något annat än att jobba och träna. Det är knappt jag gör musik längre ... Dock lyckades jag bryta mönstret och ta mig ut på Rex igår. Det var bra!

Jag saknar dig vännen! <3


Jag börjar tappa greppet om musiken, känns det som. Jag har hamnat i en svacka. Och det suger. Rejält! Vart tog motivationen vägen? Inspirationen? Ge mig den!

Dessa dåliga dagar lyckas man inte smita ifrån. Eller jo .. en del kanske kan. Den här gången kan inte jag det. Men jag ser det som något positivt. Har man inte dåliga dagar uppskattar man inte dem bra lika mycket. Egentligen.


Läs 1 kommentar. Lämna den andra kommentaren!

IBK Dalen - Iksu

Gimonäs Damlag Innebandy
Det blev ingen innebandyträning ikväll, istället såg vi matchen mellan IBK Dalen - Iksu på Gammlia. Det blev 3 - 2 till Iksu. Vilket tempo! Och på uppvärmningen ... det är sånt tempo jag vill ha på våra träningar.

Det ser så ruskigt enkelt ut när man sitter och tittar på! En passning där, en passning här ... en springer där, en springer här, en passning till, springer lite mer .. skott på mål - i mål.

 

Man blir lite inspirerad faktiskt, då man sitter där och tittar. Inspirerad till att bli bättre. Att ge allt. Den här känslan vill jag ska vara lika stark som jag känner nu, som då jag kliver ut på planen på träningen och på match.

 

Det var trevligt ikväll. Dock hade jag inte varit missnöjd om vi hade innebandyträning istället. Hade jag vetat att onsdagens träning skulle vara på tisdagens hade jag inte bytt bort mitt kvällspass på jobbet.

Men men .. som sagt, jag blev lite mer inspirerad iallafall.
På nytt. Och det är ju inte en dålig grej.

Ingen har kommenterat än bli den första!