Why do all good things

Allmänt
Det blev som ett litet stressmoment idag på min lunch då jag försökte fixa någon som jobbar åt mig på söndag. Efter ett telefonsamtal och en sista utväg löste det sig i sista stund. Erica ska ha ett stort tack! i form av en flaska vin kanske?

Så på söndag blir det
seriematch mot Övik, hemma .. istället för jobb. Det blev några krångliga byten hit och dit för att få till det, men det gick iallafall. Pjuh! Det ska bli riktigt kul på söndag!Ingen har kommenterat än bli den första!

I'm not dead, just floating

Ord&Tankar
Det känns som att det är mycket nu. Mycket som händer runtomkring en som man inte riktigt har någon kontroll över. Man finner som inga ord då något oväntat händer.

Man blir stum. Tankar om vad man vill säga just i ögonblicket går runt, runt, runt i huvudet på en - vad man ska säga, vad man inte ska säga, vilket leder till att man nästan inte säger något alls. Men det är även sånt som räcker till just för stunden .. att man inte säger något - utan man bara finns där.Man blir också berörd.
På det sättet att man blir varm om hjärtat ... .. .. och att det kommer en tår eller två . .... ... det är svårt att förklara och kanske svårt för Dig som läser, att förstå, då jag inte riktigt säger rakt ut vad det handlar om. Men att något så litet som att man bara svarar i telefonen kan göra så enormt mycket.

<3

Ingen har kommenterat än bli den första!

Timing is everything

Det var en hektisk dag på jobbet igår. Jag förstår fortfarande inte vars allt folk kom ifrån! Jag hade inte väntat mig så mycket folk ... och på en onsdag dessutom!!

Min pappa och bror var inne på jobbet en sväng.
Stackars pappa. Han har skurit sig i handen och var i här Umeå igår och opererade sig. Tydligen så tog det i en sena. Aj, aj, aj! Operationen gick bra iallafall. Han blir sjukskriven i två veckor. Och på tisdag nästa vecka kommer han till Umeå igen för en koll.Ingen har kommenterat än bli den första!