then it's not meant to be

Allmänt
Jag var nyss nere i tvättstugan och hämtade upp min tvätt som har hängt där i några dagar. Jag tror den har hängt där sen i tisdags.

Om man låter tvätten hänga kvar i tvättstugan ett tag så har den antingen vikt sig själv, eller så är det någon annan som har blivit less på att ens tvätt hänger kvar och tar en massa plats.

Ingen har kommenterat än bli den första!

Grattis på födelsedagen, Emily!

 

Ett stort och jätte GRATTIS till Emily som fyller 25 år idag!

 

Grattis älskade vän. Vi får ta och styra upp lite födelsedagsmiddag, fika och kanske lite vin till veckan, då det passar. Allt i ett, liksom! Jag saknar dig så det gör ont!

 

 

Ingen har kommenterat än bli den första!

Grattis på födelsedagen!

Efter jobbet idag åkte jag och två andra arbetskollegor till Chrille som fyller år idag. För att vara säker på att vi skulle få fika, köpte vi lite wienerbröd, kladdkaka,kanelbullar och dricka.

 

Nu hade ju Chrille köpt fika, men kommentaren med ett leende: "ät inte upp all tårta .. det kommer en kompis senare" gjorde det hela, på något sätt, lite bättre. Nu fick han fika så det blev över. Hellre för mycket , än för lite anser jag.

 

 

 

Samtidigt som jag sätter mig ner vid köksbordet känner jag något i mina arbetsfickor, i hållaren för telefonen. Jag hade visst fått med mig jobbet hem. Walkie-talkien som vi har i kassan glömde jag lämna på jobbet.

 

 

Jag fick en kul idé om att lämna walkie-talkien hos Chrille så att han skulle bli tokig då han vaknar mitt i natten av att det är något som tjuter, men jag tänkte lite längre än så och kom fram till att vi kommer behöva den imorgon på jobbet.

 

Hur som helst så var det gott med fika. Jag hade dock inte tackat nej till middag, vilket jag egentligen skulle ha ätit innan jag fikade. Då hade jag förmodligen kanske sluppit illamåendet.

Ingen har kommenterat än bli den första!