Året var 2O12

2O12 var ett år roligt år! Ett år fyllt med glädje, mycket skratt, nya ansikten, sommar, jobb, fest, musik och innebandy. 
 
Mitt nyårslöfte inför 2O12 var att satsa lite mer på musiken. Dessvärre kan jag inte säga med handen på hjärtat att det löftet är uppfyllt. Det har varit mycket jobb och träningar som jag har mest haft fokus på, än hur mycket jag ville göra musik. Självklart så tog jag mig tiden till musiken, vare sig det var en dag eller en halvtimma.
 
Jag tror dock att jag ville för mycket helt enkelt, att jag kände ett måste, vilket resulterade i att det jag gjorde inte blev bra och jag stod som och trampade på samma ställe. Men det har blivit lite musik iallafall, och det är bra! 
 
 
Vi hamnade på en 2a plats i division 3 och funderingarna kring om vi skulle gå upp till Division 2 eller inte var många. Med det i åtanke körde vi hårt med försäsongsträningen. Det blev lite backträning med systrarna Landfors och Malin på bräntberget och lite löpning hem från jobbet. Och tänk att man kan träffa på en väldigt trevlig kille i backen. Ha! 
 
Det stod klart i augusti att vi skulle spela i Division 2 och den nyheten gjorde nog så att alla i laget blev mer taggade. Och jag blev lite mer taggad då vi fick reda på att vår nya tränare var Philipp, som tränade IKSU ungdom i division 1 säsongen innan. Här snackar vi seriöst. 
 
 
Jobb och åter jobb. Det har varit mycket jobb under 2O12. Och vissa stunder kändes det som att det var det enda jag gjorde. Jag pendlade som mellan jobb och träning och jag hann som aldrig landa riktigt. 
 
Sommarens personalevent ägde rum i ett hus hos Andreas. Det var riktigt kul och riktigt kul var det att sommarjobbarna kunde vara med. 
 
 
Sen dessa fester och alla mina underbara vänner som jag har! Några små lagfester har det blivit och det har varit roligt varje gång. Den ena har överslagit den andra med sin fullhet och det är nästan som att vi har turats om, om vem som går All in.
 

 
Självklart kan vi ha roligt utan alkohol också. 
 
(Men det är dumt att chansa.)  
 
 
 
Och sen har vi Turkiet. Jag flög till Turkiet tillsammans med mina två bröder och deras familjer, pappa och vänner till familjen. Det var en oförglömlig resa och jag ångrar inte en sekund att jag åkte! Karaoke, löpträning i den stekheta sanden, drinkar, sol och bad och bussturer in till Alanya sent på kvällen är väl kanske det som beskriver resan mest. Så sjukt kul jag hade! 
 
 
För första gången i mitt liv har jag provat på curling, via jobbet. Det var våran julavslutning/personalfest för året och det var en upplevelse. Det var svårt, halkigt och lite smått kyligt. Men roligt den första timmen. 
 
 
Det har slagit mig att jag inte har varit hemma i Storuman så mycket det här året. Senaste gången jag var hemma var över jul. 2 dagar. Och gången innan var det i slutet av juni. Och då min systers man fyllde år. 3 gånger totalt har jag varit hemma under 2O12. Tiden går ruskigt fort! 
 
2O12 är förbi och snart är det 2O13. Ett nytt år. Ett HELT nytt år. Jag har bestämt att det ska bli mitt år. Ett spännande år! Ett bättre år! Ett helt fantastiskt år med ÄNNU mer musik och bara en massa roliga saker. 
 
Och med det sagt tackar jag Er läsare där ute
för det som har varit och hoppas att Ni stannar kvar och följer mig under 2O13. 
Gamla, som nya läsare. 
 
 
 
 
- Marina Lundsten
Ingen har kommenterat än bli den första!