I wish nothing but the best

Gimonäs Damlag Innebandy
kvällens innebandyträning bestod av mycket spring. Så här i efterhand känns det riktigt skönt! Jag måste verkligen börja ta mig ut på någon löptur i veckan, känner jag. Det är dags.

Det var bra övningar ikväll, och roliga. Dock var det lite synd att vi inte spelade något. Jag var riktigt taggad!! Och mer taggad blir jag då jag tänker att det är match på lördag. Det är så roligt!!


Ingen har kommenterat än bli den första!

GUIF - Kågedalens AIF

Matcher 2O11/2O12
Det blev en skön vinst idag med 8 - 1 mot Kågedalen. Vi går på starkt hela första perioden. Jag får bollen efter kanten på deras planhalva och skjuter på mål .. och det blir mål! Jag trodde först att jag gjorde assist, men bollen for stolpe in. Underbart!! Vi gör hela 6 mål i första perioden och då vi går in i första periodpausen står det 6 - 0 till oss.

I andra perioden rullar vi mycket boll men det blir få avslut. När klockan står på O2.28 gör vi ett mål och cirka 13 minuter senare gör Kågedalen sitt första mål. Den tar jag på mig. Jag vet inte riktigt vad jag gjorde men jag täckte inte skott iallafall. Någonstans däremellan får Kågedalen en utvisning på 2 minuter för liggande spel. Det var nära, men det blev inga mål i powerplay för oss. Vi tappade lite i andra perioden och då vi går in i sista periodpausen står det 7 - 1 till oss.

Det blev nästan inte någon större förändring i tredje, om jag inte minns helt fel. Vi lyckas smälla in ett mål iallafall. Det hade dock varit skönt med 2 - siffrigt, men en vinst på 8 - 1 funkar bra det också.

Jag är nöjd med min insats idag. Jag lyckades göra hela 2 mål och jag är superglad! Dock tycker jag att det kan vara lite dålig koll på vem som gjorde assist och mål. Egentligen är det ju inte hela världen, men rätt ska vara rätt.

Bra spelat, tjejer!
Ingen har kommenterat än bli den första!

Don't forget me

Vid 20 - tiden igårkväll blev det lite spel och bak på Ålidhem ... på Geografigränd 20B .. eller 18A, var det nog .. hos Dalsmyr (s) Jag, Dalsmyr (s), Camilla och Carro spelade Uno och (tönt)Plump(en). Och innan vi började blev det en massa trolleri och trollera och korttrix dit och korttrix hit. Jättekul! Speciellt när någon har mer inlevelse än den andra.

Kladdkakan blev riktigt god! Efteråt spelade vi Games. Eller Cirkus. Eller Tecknet .. innan vi föstod att vi alla pratade om samma kortspel ...  Fantastiskt roligt att ett kortspel har så många olika namn. Underbart!

 

Det var en jätte rolig kväll! Det måste vi göra om! Mycket skratt, mycket kladdkaka .. och glass!

 

Och mycket bra sällskap! En underbar lördagskväll!
Ingen har kommenterat än bli den första!