coming up next

Låtskrivande
Min skrivare lever sitt eget liv tydligen! Den funkar någon gång då och då. Jag förstår inte riktigt vad problemet är. Visserligen har det något att göra med den trådlösa kopplingen, men fortfarande. Någonstans där är det galet. Jag blir less.
 
Nu har jag iallafall skrivit ut papperna för Melodifestivalen.
Fantastiskt!
Det går framåt.
 
 

 
 
 
 
 
Läs 1 kommentar. Lämna den andra kommentaren!

aldrig, aldrig någonsin!

Träning
Jag tror löpning aldrig, jag upprepar, aldrig har varit så tråkig som den har varit idag! Det blev cirka 3,2 km och tiden jag fick tänker jag inte ens nämna! Men i och med att jag inte är den som är den, som undanhåller intressant information, så berättar jag ändå. Det tog mig 23 minuter .. och jag skojar verkligen inte!
 
Nu har söndagens backträning satt sina spår, och kanske gårdagens utebandy också. Lite, lite träningsvärk på båda sida lår. Jag kände det i och för sig på mig då jag tog på mig träningskläderna, men ändå envisades jag med en löptur. Det gick verkligen segt!! Segt! Benen var verkligen inte med mig idag.
 
Det positiva är att jag iallafall har gjort det.
Imorgon blir det vila!
 
 
 
 
 
Ingen har kommenterat än bli den första!

låt oss spela boll med en klubba

Gimonäs Damlag Innebandy
Det blev lite innebandy, eller utebandy, med några tjejer från laget på Carlshem. Det var superkul och det är nästan så att all träning hittills ha gett resultat. Jag kände mig som starkare och det kändes som att jag orkade mer. Underbart!
 
 
 
 Bra spelat, tjejer!!
 
 
 
 
 
Ingen har kommenterat än bli den första!