Om folk bara kunde fatta

Allmänt
Det väntas kvällsjobb för mig denna soliga dag. Efter jobbet är det järnet till Ålidhem och innebandyträning. Jag hoppas verkligen det blir en bra träning ikväll. På sistone har jag upplevt mindre bra träningar. I slutändan så kan man bara göra så gott man kan. 
 
 
/Marina Lundsten
Ingen har kommenterat än bli den första!

if you can't, then don't

Allmänt
Måndagmorgon. Ny vecka. Gårdagens förlust sitter fortfarande i lite grann. Det känns riktigt surt att tappa  1 - 1 i sista perioden till 1 - 8. Vad hände? Så himla tråkigt. 
 
Idag väntas jobb. Och senare ikväll är det innebandyträning. Jag hoppas verkligen på en bra sådan. Det behöver jag just nu. 
 
 
/Marina Lundsten
Ingen har kommenterat än bli den första!

GUIF - Skellefteå IBS

Matcher 2O13/2O14 - Div. 2
Första perioden. 
Vi tar ledningen i 2a minuten. Elin tar skott från kanten och Sara finns framför mål med sin klubba. 1 - O till oss. Spelet fortsätter och det är en riktigt tuff match Skellefteå IBS bjuder på. Vi är med i matchen från start och har mycket bollinnehav. 1 - 1 kommer i 1Oe minuten då vi inte riktigt är med i försvaret. Skellefteå IBS har några riktigt snabba spelare som dem använder sig mycket av. Vi skapar några fina lägen men dessvärre räcker det inte till. Första perioden slutar 1 - 1. 

Andra perioden. 
Vi åker på vår första utvisning 3 minuter in i andra perioden. Kim åker ut 2 minuter, för slag. Även denna match visar vi på en stark box. Vi får två lägen på mål i boxplay. Vi gör ett bra jobb. Spelet fortsätter och vi skapar riktigt bra i anfall. Skellefteå IBS har mycket skott på mål och några är riktigt nära på att gå in. När klockan står på 1O.OO får vi vår chans. Skellefteå IBS åker på utvisning. Vi är i powerplay, men utan resultat. Skellefteå IBS har en stark box. vi är nära på att ta ledningen några gånger, men någonstans går det inte hela vägen. 

Tredje perioden. 
Vi har stått upp bra mot Skellefteå IBS i första och andra perioden. Skellefteå IBS är snabba och dem vet vars dem har varandra. Det känns lite stressigt i vårt anfallspel. Skellefteå IBS tar ledningen i 2a minuten. Och sedan gör dem 2 snabba mål. Vi är inte riktigt med. Vi får en chans i powerplay när klockan står på 11.23 Vi är nära på att sätta den, men det går inte hela vägen. Skellefteå få hålla ganska mycket boll i deras boxplay. 

När klockan står på 16.49 utökar Skellefteå sin ledning med 1 - 5. I samma veva tar vi Time Out. Det är sista rycket nu. När vi får chansen spelar vi 6 mot 5, men spelet känns stressigt och Skellefteå IBS är duktiga på att finnas där och störa. Skellefteå IBS gör 2 snabba mål och i 19e minuten gör dem ett till. När slutsignalen går förlorar vi matchen med 1 - 8. 
 
/Marina Lundsten
Ingen har kommenterat än bli den första!