you're a good person, but you're not nice

Träning
Då är dagens träning gjord! Egentligen stod även trapplöpning med på schemat, men det blev lite benstyrka istället.
 
Uppvärmning
löpning 10 min. Stretchning. 
 
Intervaller
15 sek belastning - 15 sek vila. 1,5% lutning på löpband, 15,5 km/h
12 lopp x 4 serier. 2 min serievila
 
 
- Marina Lundsten 
Ingen har kommenterat än bli den första!

gone going

Allmänt
Jag är tillbaka i Umeå efter fem sköna dagar hemma i Storuman. Julen firades hos syster och hennes familj och mamma och Valter. Kallt som bara den var det i Storuman och jag kan väl inte riktigt komma ihåg sist jag befann mig i 20 minusgrader, men det var härligt! Riktigt härligt. Lite snöinnebandy med syskonbarnen gjorde det hela mycket lättare, och en liten promenad ner till vattnet. Där jag för övrigt fick lära mig lite om mina dolda fotoegenskaper. 
 
Jag vet inte hur många kort jag tog, men det var ett tio-tal iallafall. Det var kallt, det var fint och det var riktigt kul! Några fina ögonblick lyckades jag fånga. En systemkamera i julklapp eller födelsedagspresent skulle inte vara helt fel. 
 
 
Det blev en tur till stugan i Abborrberg också, igår över dagen. Vi kom fram vid lunchtid och åkte 8 timmar senare. Vi hann med lite fika, en hel del skratt och en promenad i byn. - 9 visade termometern och - 25 grader ca 2 km från Abborrberg. Och just när vi skulle åka så var en av mina bröder sugen på att spela kort. Är det något som är extremt kul så är det att spela kort med mina syskon.  
 
 
 
 
 
- Marina Lundsten 
Ingen har kommenterat än bli den första!