att göra något innan jag sviker mig själv helt och hållet

Gimonäs Damlag Innebandy
Efter många om och men har jag bestämt mig för att lämna GUIF. Det var ett tufft och svårt beslut men något var jag tvungen att göra. Det är olika anledningar till varför jag kliver av. En av dem är att jag börjar tappa motivationen och jag kliver av nu innan jag tappar den helt och hållet. 
 
I dagsläget står jag utan klubb. Jag kommer däremot träna med ett annat lag säsongen ut och sedan får jag se vad som händer och vad som blir nästa steg. Det var otroligt jobbigt att ta beslutet, men i det långa loppet så är det det bästa. 
 
Dem som förstår mig, förstår mig och dem som inte gör det får göra vad dem vill.
Jag är den enda som känner mig själv bäst, så enkelt är det. 
 
 
 
/Marina Lundsten
 
 
Ingen har kommenterat än bli den första!

Lyssna på mig och lyssna noga.

Träning
Det handlar lite om att se vad det är. Att se för vad det är. Jag ogillar beslut, speciellt om det innebär konsekvenser för någon annan. Och magsmärtan som hänger ihop med samvetet .. den kan vara tung. Så tung att det blir outhärdligt. 
 
Jag ser mig själv som en person som försöker se saker och ting från båda sidor. Och jag vill att folk försöker förstå mig, möter mig halvvägs. Det kanske är fel läge att tänka på sig själv, men när är det någonsin rätt läge att tänka på sig själv? 
 
 
/Marina Lundsten
Läs 1 kommentar. Lämna den andra kommentaren!

up and down, high and low

Träning
Det blev en sväng på gymmet idag. Först lite lätt löpning och uppvärmning sedan ett ben och ryggpass. Jag älskar känslan efteråt man har tränat!! 
 
/Marina Lundsten
Ingen har kommenterat än bli den första!