only you can make it happen

Ord&Tankar
Det är inte värt att lägga ner en massa energi på allmän idioti, men ändå så gör jag det. Jag bryr mig för mycket och det är så jag är, och när jag väl gör något så gör jag det helhjärtat och har jag ett mål så gör jag allt vad jag kan för att uppnå det, samtidigt som jag försöker lära mig något på vägen dit. 
 
Och någonstans hoppas jag, och vill, att det smittar av sig. Den där inställningen man har och viljan som säger att om jag går in 1OO% i det här så finns det en liten, liten större chans för framgång. För många vill väl vinna, vad än det gäller. 
 
Men sen så måste man ju också acceptera situationen som den är. Man kan visserligen förändra något på egen hand, men det går så himla mycket lättare om man är flera personer som drar lasten. 
 
/Marina Lundsten
Ingen har kommenterat än bli den första!

ANTINGEN ELLER

Träning
Det känns otroligt skönt att ha rört på benen lite grann efter kvällens innebandyträning. Och riktigt kul känns det att få hålla på med klubba och boll. Det var någon vecka sen. Men sen också att träffa lite annat folk. 
 
Jag vet inte hur, men helt plötsligt så blev jag astaggad på kommande säsong och hur det kommer se ut, vars jag kommer vara, vilket lag jag kommer spela i. Jag ser ett mål och det är dit jag ska. Och jag ska göra det helhjärtat. 1OO%. 
 
/Marina Lundsten 
Ingen har kommenterat än bli den första!

I see it clear why you're acting this way

Träning
Dagen började med en liten löptur och en välbehövd sådan. Det var riktigt skönt! Solen lyste bakom molnen under hela löpturen och jag började genast längta efter sommaren. 
 
 
 
/Marina Lundsten
Ingen har kommenterat än bli den första!