There's Always gonna be another mountain

Team Thorengruppen
Jag är mer eller mindre rätt så omtumlad efter kvällens träning. Bra och dåligt. Styckad i bitar efter att ha brunnit av på planen och sedan gått ut till omkädningsrummet för att svalka mig. Det hjälpte, tack och lov! Jag har alltid trott på att finns viljan och inställningen till att utvecklas så kan man komma långt. Och stöter man på motgångar så gäller det att bryta ihop för att sedan resa sig upp, skaka av det och bli bättre. 
 
Vissa saker har man dessvärre ingen makt över. Vissa saker bara är. Vissa saker ska man bara acceptera. Men man kan fortfarande ha åsikter. Man behöver inte acceptera allt, men man får tycka och tänka och sen är det upp till en själv att ställa sig frågan: "Är det värt det?" 
 
 
 
- Marina Lundsten 
 
 
 
 
Ingen har kommenterat än bli den första!

This is not your fight

Jag har alldeles, ALLDELES för mycket jobb i tankarna för att jag ska kunna sova nu. Känns lite frustrerande. 

Ingen har kommenterat än bli den första!

some heavy stuff

Berättade jag om då jag hittade min pulsklocka? 
 

Det var väl i oktober förra året som jag upptäckte att den var borta och jag letade överrallt. Verkligen överall! I träningsväskan - i alla tänkbara fack. Jag vände upp och ner på min lägenhet. Jag vände till och med upp och ner på Phillips lägenhet - men utan resultat. Tanken slog mig att den kanske hade blivit stulen. 
 
Kring jul åkte jag hem till Storuman för att fira denna högtid på bästa tänkbara sätt. Jag packade i min träningsväska då den där är extremt rymlig. När jag väl hade installerat mig på rummet hos syster började jag leta åt min laddare till telefonen. Jag letade och letade, men hittade den inte så jag frågade Philipp om han verkligen hade packat ner den. Sekunder efter hans svar började jag gå igenom alla fack igen. ÄVEN ytterfacket (som lätt glöms bort) och vad hittar jag? Jo, min pulsklocka, i träningsväskan som jag har med mig varje gång till träningen. Jag har praktiskt taget haft pulsklockan på varenda träning under dessa 2 månader den var borta
 
För övrigt så hittade jag min laddare också. 
 
 
- Marina Lundsten 
Ingen har kommenterat än bli den första!