You Will never See it coming

Ord&Tankar
Det är nästan så att jag gråter. Denna dag ha mer eller mindre spenderats i soffan i fosterställning ungefär. Jag VILL inte vara sjuk. Jag klarar inte av det. 

Musklerna och lederna värker såååå mycket. Och mina ögon är ljuskänsliga. Och jag gnäller. Gnäller och gnäller. 
Ingen har kommenterat än bli den första!

Visitinghours are 9 to 5 and you show up at 10 past 6

Ord&Tankar

Jag kan verkligen inte vara sjuk. Jag klarar inte av det. Det tar så otroligt mycket energi och jag trodde jag inte skulle åka dit men här ligger jag, i soffan med nån blandning av bihåleinflammation och ont i halsen/feber. Jag är inte hungrig och har svårt att få i mig något. Ont i huvet som bara den. Nej, i did not sign up for this. 
Ingen har kommenterat än bli den första!

i did my part, i played it by the rules and still i'm left with nothing

Ord&Tankar
Mitt huvud värker och vi förlorade matchen mot RIG idag. Just nu går jag i moll och på lågvarv. Jag är mest frustrerad över de saker jag INTE gjorde på planen och förbannad över att jag överanalyser allt. Varenda byte, varenda misstag. Där sitter väl problemet - att jag fokuserar mer på de saker jag gjorde dåligt istället för att kanske också klappa mig på axeln någon gång och se till de saker jag gjorde bra. (Och ja! Nu ser jag endast till min individuella prestation.)
 
Men så funkar jag inte just nu. Jag är min största konkurrent. På gott och ont. Det finns ingen som kan kritisera mig så som jag sjläv kan och det finns ingen som kan höja mig så som jag själv kan. 
 
 
 
- Marina lundsten 
Ingen har kommenterat än bli den första!