det brottas jag rejält med

Träning
Det var så fruktansvärt skönt att komma ut i friska luften idag! En joggingtur i detta väder satt som pricken över i:et, trots yrseln, ostadigheten och att jag nästan vinglade mig fram när jag kom in genom dörren. 
 
- Marina Lundsten 
Ingen har kommenterat än bli den första!

ayer, hoy y mañana

Sa jag föresten att jag försöker lära mig spanska? Jag har tagit tag i det nu lite smått. Jag använder mig av en sida som heter duolingo.com och det funkar faktiskt rätt så bra. Problemet är att det inte finns en översättning från spanska till svenska och vice versa, så jag får lära mig spanska som en amerikan. Än så länge går det ganska bra. 
 
 
- Marina Lundsten 
Ingen har kommenterat än bli den första!

let me look in your eyes

Låtskrivande
Jag börjar mer och mer inse att Mac kanske inte är så bra grejer ändå. Jag har alldeles just intallerat OS X EL CAPITAN på min iMac och med det följde konsekvenser - mitt mBox mini med Pro Tools fungerar inte. Jag är sådär en aningens irriterad. Det bör också nämnas (egentligen inte) att jag hade lite vetskap om att det mest troligt inte skulle fungera. 
 
Det blir mer pengar att kasta ut hur jag än vrider och vänder på det. Med tiden kommer jag måsta uppdatera operativsystemet och med tiden kommer jag måsta uppdatera pro tools. 
 
 
- Marina Lundsten 
Ingen har kommenterat än bli den första!