I will find my strength to untame my mouth

Träning
Jag vaknar upp och känner mig allmänt hängig, som att jag har nån förkylning på gång, men jag trotsar känslan och tar en löptur i solen. Så fruktansvärt härligt det var med 40 minuters lätt jogg. 
 
Och senare på eftermiddagen blev det ännu en lätt löptur, men på 59 minuter. Jag lovar, efteråt var jag helt förstörd och jag tror att förkylningen börjar bryta ut. På riktigt. 
 
 
 
- Marina Lundsten 
Ingen har kommenterat än bli den första!

I will never leave her like you left me

Träning
Jag tror nog att jag har tagit något slags rekord med löpningen. Jag vet inte riktigt vad som hände, men jag kände mig rastlös och var sugen på att träna, så jag begav mig ut i friska luften och löpte 9, 56 km. 9, 56 km!! På 58 minuter och 49 sekunder!! Lite nojig är jag över att det inte blev 10 km, men jag är ändå väldigt nöjd. 

Jag ska vara nöjd just för att jag inte har kört långdistans på över 6 månader och för att varje gång jag har ansträngt mig har kroppen sagt ifrån, benen har motarbetat mig, energin har flytt fältet, yrsel, trötthet och ostadighet har mer eller mindre varit min verklighet. Så ja! Jag ger mig en high five och säger: FAN VAD GRYM JAG ÄR! 
 
I skrivandets stund känner jag mig inte alltför pigg, med all rätt, men det är mer än så. Efter cirka 30 minuters löpning så började jag känna mig ostadig och seg, dimmig i huvuvdet. Jag hade bara ett mål, att ta mig hem på mindre än 60 minuter. Och det gjorde jag, men konsekvenserna börjar komma nu. 
 
Så fruktansvärt glad att jag ändå orkade hela vägen! 
 
 
 
- Marina Lundsten 
Ingen har kommenterat än bli den första!

never in my wildest dreams

Allmänt
Aldrig i mina vildaste drömmar trodde jag att det var ett jordskalv jag kände igårkväll. Jag hade just lagt mig i sängen för att sova och helt från ingenstans känner jag hur hela huset gungar till. Jag hör ett klirrande ljud från köket, som säkert var glasen. Min första tanke var spöken (?), sen kom jag ner på jorden och tänkte att det måste ha varit något annat. 
 
 
- Marina Lundsten 
Ingen har kommenterat än bli den första!