Vårruset 2016

MÅL Träning
Då är Vårruset för det här året över och med mig hade jag Mia. 5 km på 27.45 minuter, 120:e placeringen. Efter ca 3 km började det kännas i benen, men flåset var helt okej. Sista biten in mot mål var nästan jobbigast, just för att man ser målet men det känns som att man aldrig närmar sig. Resultatet är helt okej ändå. Och med 23.57 minuter i röd zon så känns det ännu bättre!  

Dessutom löpte jag i mina nya löparskor och jag är så sjukt nöjd med dem! 
 


- Marina Lundsten 
Ingen har kommenterat än bli den första!

home sweet home

New York 2016
Vi är åter på svensk mark, med blandade känslor. Jag hade gärna stannat någon dag till, samtidigt som det var dags att åka hem. Jag har haft en fantastik resa, en underbar upplevelse i New York med bästa sambon och vi har hunnit med en hel del på en vecka. Jag tror jag har varit inne i varenda Michael Kors butik på Manhattan. 
 
Vi har gått flera km om dagarna och i dem värsta av dem brutalaste stunderna med ont i fötter så önskade man att man fick lägga sig ner i sängen på hotellrummet. Men trots detta så har jag haft det hur bra som helst! Helikopterturen är en upplevelse som sticker ut. Otroligt häftigt att se Manhattan från ovan! För att inte glömma alla dessa mil vi har gått på denna vecka. Men så här i efterhand så skulle jag inte ha gjort det på något annat sätt. Eventuellt att jag skulle ha köpt den där Michael Kors väskan. 
 
 
 
 
- Marina Lundsten 
Ingen har kommenterat än bli den första!