one, two, three, four

Allmänt Låtskrivande
Jag har oftast gruvat mig för att gå till en sångpedagog. Dels för att det kostar en hel del pengar, men också för att jag vill hitta en riktigt bra sångpedagog, som jag klickar med. De erfarenheter jag har sen tidigare möten med sångpedagoger är allt annat än bra. En är flummig och den andra är totalt oengagerad och dem som är bra hittas inte. 
Men så idag var jag hos en sångpedagog som var engagerad och otroligt hjälpsam. Vi gick igenom lite basic och det fick en helt ny innebörd. Det hon förklarade för mig kunde jag koppla till sången på ett helt annat sätt. Det var som enklare att förstå. Nu är det bara att öva och bestämma mig för hur många lektioner jag vill ta. Det kommer kosta - men so be it. 
 
 
- Marina Lundsten 
Ingen har kommenterat än bli den första!

this is it

Allmänt
Nu känns det verkligen som att min iMac är inne på sina sista timmar. Igårkväll när jag satt vid den och skulle sätta in en hårddisk så lossnar själva strömkabeln från datorn. Det är inte vilken strömkabel som helst, i mina ögon. Den ser ut att sitta riktigt, riktigt bra. Tills igår då, då den lossnade helt och hållet. Det är som en kabel med en rund platta och hela plattan lossnade från datorn. 
 
- Marina Lundsten 
Ingen har kommenterat än bli den första!

Throw me to the wolves and i shall return leading the pack

Allmänt
Helgen har rusat förbi och nu är det måndag och en ny vecka. Idag börjar jag min distanskurs, vilket jag inser nu att jag inte har nämnt tidigare. Tanken är att jag ska läsa Personaladministration, men först behöver jag komplettera med tre andra kurser. Information och kommunikation är en av dem och den läser jag nu. Spännande! 
 
- Marina Lundsten 
Ingen har kommenterat än bli den första!