you collected me up off the ground

Allmänt
Nu är jag inne på sista delen i kursen och det känns riktigt bra. Uppgifterna som ska lämnas in är dock väldigt omfattande och på sista tiden har jag inte riktigt haft huvudet på skaft. Examinationen för kursen är också bokad, dock kan det bli så att jag måste boka om den då inlämningsuppgifterna ska vara inskickade samma dag som examinationen. Jättekonstigt. 
 
- Marina Lundsten 
Ingen har kommenterat än bli den första!

i made something of myself and now you wanna come back

Allmänt
Jag gör allt annat än att plugga just nu. Jag är ledig från jobbet, men det enda jag vill göra är att sova så tröttheten försvinner. Förkylningen vill inte ge sig och förmodligen har jag åkt på bihåleinflammation, vilket verkar ha utlöst ett enormt energitapp i hela kroppen. Jag är helt slut. 
 
- Marina Lundsten 
Ingen har kommenterat än bli den första!

this is my fight song

Allmänt

Jag är hemma idag från jobbet. Jag är fortfarande lite halvkrasslig men jag försöker få igång kroppen. Dock går det riktigt segt. Det är som att all energi och kraft har runnit iväg sedan förkylningen slog till. Bara sådär. Det är som att allt är en enda dimma. Det var inte länge sedan jag blev frisk. Två förkylningar på kort tid. Båda börjar med torrhosta. Det här med att vägra vara sjuk går inte riktigt som jag hade tänkt mig. 

 
- Marina Lundsten 
Ingen har kommenterat än bli den första!