i knew you were trouble when you walked in

Allmänt
En helt fantastisk dag ute på sjön! Strålande sol och ett sju timmars fiskepass som resulterade i sex abborrar. Min största abborre hittils på 39 centimer och cirka 6 hekto. Nu är det dags att packa oss in i bilen och åka till Storuman för Storumandagarna och häng med familjen.
- Marina Lundsten
 
Ingen har kommenterat än bli den första!

I can't shake this feeling

Allmänt
Idag blev det fiske i Danasjön. Bra väder och ändå helt okej fiske. Jag har fått mitt livs första röding. På första kastet! Och detta medans Philipp rodde ut oss på sjön. Sedan blev det långa timmar utan fisk. Philipp hade öring på kroken två gånger, men dem kom undan. Just innan vi skulle gå iland och ge oss för dagen, får jag napp men tappar den och minuter senare får jag en till röding. Helt underbart. Den rödingen var viktig. 
 
- Marina Lundsten
Ingen har kommenterat än bli den första!

Kiss him, hold him and love him

Allmänt

Igår klockan 17.15 avslutade jag sista arbetspasset och gick på semester. Just nu befinner vi oss i Abborrberg och här kommer vi vara de närmsta dagarna. Årets första fiske blev i en alldeles ny gummibåt och dagens skörd blev en abborre på 30cm och en liten, men tung, gädda. 

Vädret kunde ha varit bättre, men solen har vi fått känna emellanåt. Årets första byxande av fisk blev det också och jag konstaterade att det var alldeles för länge sedan jag gjorde det sist. Jag hoppas morgondagen ger fler sådana möjligheter. 

Ingen har kommenterat än bli den första!