I put my armor on and show you that I'm unstoppable

Allmänt
Vi är hemma på svensk mark igen. Än om vädret är kallare här så är det ändå lite skönt att vara tillbaka i vardagen igen. Jag vet dock inte hur jag tänkte inför morgondagen med ett arbetspass från 06.00. Orutinerat. 
Jag har hur som helst haft det riktigt bra i Schweiz. Jag har sett sagolika platser och träffat massor av trevliga människor. Tack alla inblandade för dessa fantastiska dagar! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
- Marina Lundsten
Ingen har kommenterat än bli den första!

Schweiz - dag 10

Allmänt

Sista dagen i Schweiz och den spenderades i Zürich med lite shopping, lunch med Chris och en hel del vatten. Solen lyste med sin närvaro och det har varit 27-30 grader varmt. Denna värme är jag verkligen inte van med. Vi gick en sväng vid Zürichsjön och jag blev lite förvånad av att möta så många löpare som vi gjorde i den här värmen. Jag hade inte klarat av att träna en sån här dag. 

Eftermiddagen avslutades med en middag hos Philipps mammas vän och kvällen avslutas med att packa väskan än en gång. Klockan är ställd på 04.50. Imorgon åker vi hem till Sverige och Umeå. 
 
 
 
 
Ingen har kommenterat än bli den första!

Schweiz - dag 9

Allmänt

Att vakna upp på ett hotellrum i Tyskland med strålande sol och 30 grader varmt är väl ändå helt okej när jag läser om hur vädret är i några delar av Sverige - kallt och blåsigt. Efter hotellfrukosten sa vi hej då till Chris och Regula. Sedan begav oss till Niederhasli igen.

Idag hängde vi på ett utebad efter att vi kom hem från Tyskland och bröllopsmottagningen. Vattnet var dock alldeles för kallt för min del så något badande blev det inte. Och jag var inte den enda som tyckte att vattnet var kallt. Det blev en riktigt lugn dag och efter dessa dagar och denna värme kan det behövas. 
 
- Marina Lundsten 
Ingen har kommenterat än bli den första!