this time I know it's the real thing

Låtskrivande
Halsontet sätter stopp från att öva sång. Trots medicin kommer det och går, men det stoppar inte mig från att göra andra saker som har med musik att göra, som att spela piano. Det var länge sedan jag bara spelade piano,  sedan jag spelade dem där låtarna som jag lärde mig för ungefär 13 år sedan. Vissa låtar och några delar ut låtarna, har fallit i glömska, medans andra kommer tillbaka så fort jag börjar spela. Det är ändå rätt så häftigt.
- Marina Lundsten
Ingen har kommenterat än bli den första!

I know exactly where I stand

Låtskrivande
Det är snöstorm ute och idag hade jag tid för att vara i replokalen men vädret gjorde så att jag blev lite lat och jag stannade inne istället. Förmodligen är det lika bra då jag har känt av lite halsont till och från de senaste veckorna. Jag har nog inte riktigt blivit fri från den senaste förkylningen, verkar det som. På tisdag kommer jag ha nytt material jag tar mig till replokalen, halsont eller inte. 
- Marina Lundsten
Ingen har kommenterat än bli den första!

there is something going on

Träning
Denna morgon började med ett litet träningspass i trapphuset. Promenad i trappen, 6 våningar. Det gav mer puls än vad jag trodde det skulle ge och benen fick jobba rätt så mycket. Men så skönt att äntligen ha rört på mig då det var några veckor sedan, även om det bara var lite grann. 
- Marina Lundsten
Ingen har kommenterat än bli den första!