you don't know until you try

Låtskrivande
Rösten är tillbaka och jag har spenderat en del av min lediga dag i replokalen. Som jag har längtat! Jag har sjungit igenom några låtar som inte riktigt är klara och låtar där grunden finns. En låt är klar sedan många år tillbaka och tanken är att spela in den på nytt och lägga upp. Det jag skulle kunna göra nu är att boka tid för studion och sen är det bara att köra. Jag har sagt det förut, men jag säger det igen - det här är SÅ roligt! 
- Marina Lundsten
 
Ingen har kommenterat än bli den första!

it's my cup of tea

Låtskrivande
En paus i vardagen började och slutade med en helt ny låt vid pianot. Fantastiskt roligt är det när sånt händer bara sådär. Det är en av många tillfällen det är riktigt kul att göra musik, och en påminnelse om varför jag aldrig kommer sluta. Däremot vore det på sin plats att göra klart materialet jag har. 
- Marina Lundsten
Ingen har kommenterat än bli den första!

I did not sign up for this

Allmänt
Jag skrattar ihjäl mig. Efter 14 dagar av hosta och förkylning såg jag verkligen framemot att få gå tillbaka till jobbet och vardagen. Samma dag som jag ska återgå till jobbet plockar jag undan disken och BAM! - jag åker på ryggskott. Dumt nog så går jag till jobbet ändå. Efter avslutat arbetspass ser jag ut som bilden visar. Jag har haft många smärtsamma ryggskott, det här är inte ett av dem, men jag har aldrig sett ut så här. 
- Marina Lundsten
Ingen har kommenterat än bli den första!