all those things I didn't say

Träning
Det är så härligt att träna tidigt på morgonen. Kroppen vaknar som till, jag känner mig piggare efteråt, och framförallt - det gör frukosten mycket godare. Detta är varför jag tränar innan frukost. Dagens löppass blev på 3,6 km. 22 minuter. Snart är det dags att köra ett hårdare pass och försöka bättra mitt personbästa. 
- Marina Lundsten
Ingen har kommenterat än bli den första!

with you I've learned just to let it out

Allmänt
Jag lyxar till det mitt i veckan med nybakade frukostfrallor och en avokadoröra med rödlök, paprika, peppar, salt, chili, avokado och färskpressad limejuice. Supergott! Jag tog även lite av sambons hemmagjorda hummus han gjorde igår på kikärtor, chili, lime, rödlök, salt, peppar, paprika, spiskummin och lite olja. En riktig fiberboost till frukost, med andra ord. Och jag avslutar med en smoothie på naturell yoghurt och en liten banan. Dagen kan börja!
- Marina Lundsten
 
 
Ingen har kommenterat än bli den första!

we are so blessed with the little things

Allmänt
Vi lyxar till det denna lördag med chokladbollar till lördagsmyset. Chokladbollar gjord på dadlar, rapsolja, kakao, salt, havregryn och kaffe. Jag trodde seriöst att det inte skulle vara gott, men ger man dem lite tid i kylen så smakar dem precis som vanliga chokladbollar. Ett perfekt alternativ för den som helst avstår från tillsatt socker. 
- Marina Lundsten
Läs 2 kommentarer eller kommentera du också!