Här är mitt 2018

Allmänt
Januari
Jag börjar året med lite planering om framtiden och vad jag vill få ut av den. Utbildningen till kostrådgivare fortsätter och det känns så rätt! 
 
Februari
Jag börjar en steg - för - steg kurs i sångteknik. Jag gör min sockerutställning i utbildningen till Kostrådgivare och inser vilket viktigt jobb jag gör. Musiken får sig lite tid och det går helt enkelt bäst när man inte tvingar fram något. Sjukdomarna avlöser varandra. Först förkylning - sedan influensa. 
 
Mars
Mars är en månad där jag går på högvarv och adrenalinet håller mig i ständig fart. Jag gillar det. Lediga helger njuter jag lite extra av med lyxiga och hälsosamma frukostar. Och så firar jag påsk, i stugan, med familjen och sambon. Så mycket kärlek. 
 
April
Jag kan äntligen titulera mig som licenserad, diplomerad Kostrådgivare och jag är så stolt över det arbete jag lagt ner och det beslut jag tog. Jag har klienter som jag gör kostschema åt och jag älskar det! Jag är på rätt väg. Jag gör musik och hjärtat är med. Jag lyckas fixa mitt protools så att jag kan spela in sång. Jag tar ett beslut, det bästa någonsin, och säger upp mig från jobbet på Jula efter nästan åtta år. Jag lämnar med flaggan i topp och med ett leende på läpparna. 
 
Maj
Jag börja majmånad med lite musik. En gammal låt blev som ny med en svensk text. Jag och sambon åkte till Skellefteå för att gå på Titanic - the exhibition och wow - känslan infann direkt jag klev in i utställningen och stråkarna i My heart will go on spelades i hörlurarna. Samtidigt påminner jag mig själv om att jag inte ätit godis på fyra år. Jag fördjupar mig inom idrottsnutrition och sockerberoende och jag är så taggad! Syster med familj hälsar på och vad passar inte bättre än att bjuda på en storslagen frukost? 
 
Juni
Juni inleder jag med en löptur på 3 km och vädret är helt underbart. Jag pluggar idrottsnutrition och får mail om att jag inte behöver komplettera något inom idrottsnutrition. Superlycklig fortsätter jag med kursen sockerberoende. En personalfest med gamla Julakollegor väntar och en resa hem till Storuman blir det. Sambon fyller år och det firas med familj och vänner. 
 
Juli
Tillslut lyckas jag skicka in kursen sockerberoende för rättning och det firar jag med en lyxig smoothie i champagneglas. Jag räknar ner dagarna till semestern och gör musik under tiden. Första semesterveckan spenderas med sambons vän från Schweiz och hans fru och fjällvandring i Borgafjäll står på schemat. Mycket sol. Mycket fiske. Fin natur. Perfekt. Ett överraskande besök under natten på kalfjället av något djur skrämmer slag ur mig och vi beger oss hemåt några timmar tidigare på avresedagen. Andra semesterveckan spenderas i Abborrberg som alltid levererar. Ett nytt personbästa på abborre - 42,5 cm. 
 
Augusti
Jag är glad över att vara tillbaka på jobbet och rutinerna. Jag är inte van med sena nätter och sena dagar och jag fullkomligt njuter av min frukost. Det är dags att ta tag i sången, på riktigt den här gången och jag skickar in en ansökan. Jag inspireras av mig själv och har något riktigt bra på gång på en gammal låt jag har skrivit för länge sedan. 
 
September
Dagarna rusar iväg och tiden till det jag vill göra räcker inte riktigt till alla gånger. Jag inser att tiden egentligen finns, men jag måste bara använda den på rätt sätt. Jag säger det, frukosten är det bästa på hela dagen! Jag blir totalt lurad på min 30 - årsdag. Min sambo har smitt planer bakom min rygg och rätt var det är så finner jag mig själv på Holmön med familj och vänner. Alla samlade under ett tak för att fira mig! <3 Så mycket kärlek. Jag avslutar månaden med min första sånglektion och jag är så taggad på nästa. 
 
Oktober
Oktober börjar bra med en trevlig helg i Stockholm med sambon och hans mamma och moster. Jag kontaktar tre olika studios för inspelning av mina låtar och ett möte anordnas. Jag övar sång och går in 100% för dessa sånglektioner. Minst fem minuters övning om dagen. Vi bokar en resa till Barcelona över jul, vilket känns lite konstigt. Men kul! 
 
 
November
Jag övar på med min sång. Stöd och andning är så sjukt viktigt! Det går upp och ner. Tröttheten är ett faktum och säkerligen kommer jag bli sjuk. Jag firar 10 år på blogg.se Oj, vad tiden går!
 
 
December
Jag träffar två killar från Zebra studios för ett planeringsmöte när det gäller min låt och inspelning och så roligt det är! Inspelning på flygel väntar och det ska bli så kul att höra resultatet senare. Vi åker till ett 18 grader varmt Barcelona och har det riktigt härligt. 
 
2018 har gått så otroligt fort känns det som, men det sägs ju att tiden går fort när man har roligt. Det jag tar med mig från 2018 är att förändringar är utvecklande, nödvändigt och roligt. Det finns många möjligheter, man måste bara se och ta dem. Jag ser verkligen fram emot 2019 och att dela med mig av vad som kommer. 
 
Gott nytt år och tack för det här året!
 
 
 
 
Ingen har kommenterat än bli den första!