I tried to give you everything

Allmänt
Jag hittar inte riktigt mitt plugg-läge. Känns som att jag bara går och väntar på att få börja jobba senare i eftermiddag. Jag har iallafall hittat ett sätt som gör pluggtimmarna lite roligare, dessvärre så kommer det ta längre  tid att göra iordningen det än själva pluggandet. Men tillsvidare kör jag på lappar med frågor på och sedan får jag kanske prioritera det jag känner mig mest osäker på. 
 
 
Ingen har kommenterat än bli den första!

overwhelmed with grad

Allmänt
Jag har helt klart återhämtat mig från influensan eller vad det nu var jag hade för något. Igår var första dagen jag kunde äta utan att känna mig illamående efteråt och så glad jag är! Det var så frustrerande att inte kunna göra något på grund av att jag har ätit, om än bara lite grann. Så dåligt var det. Jag mådde bättre när jag inte åt, men för att inte tappa allt för mycket näring och energi så tvingade jag i mig mat, vilket resulterade i att jag blev sängliggandes i flera timmar, och det även om jag bara åt något litet. Det känns så mycket bättre nu, men kroppen är lite omskakad. Energin har inte hittat hem till 100% men det kommer. Dessa dagar är förhoppningsvis förbi och jag hoppas att nästa sjukdomstillfälle är långt borta. Jag blickar framåt mot en massa roliga saker som kommer framöver. Bland annat så ska en tenta göras. 
 
- Marina Lundsten
 
Ingen har kommenterat än bli den första!

lightyears away from earth

Låtskrivande
Och helt plötsligt har en ny låt skrivits. En början iallafall. Jag vet, jag borde egentligen göra klart det låtar som  jag redan har. Det är dock svårt att inte skriva något när inspirationen dyker upp från ingenstans. Det går hur som helst framåt på minst 2 låtar jag har så det går åt rätt håll iallafall. 
- Marina Lundsten
Ingen har kommenterat än bli den första!