Sweet little things

Allmänt
Semester i Abborrberg med fiske som resulterade i ett personbästa på abborre på 42,5 cm. Och självklart blev det en hel del kortspel. Abborrberg levererar återigen. 


Ingen har kommenterat än bli den första!

don't act like you know me

Allmänt
Första semesterveckan är avklarad! Det har varit fyra riktigt härliga dagar i Borgafjäll. En vandring på cirka fem timmar i 27 - graders värme med ryggsäck på 16 kg, är något jag inte gör varje dag och det kändes i kroppen när vi kom fram, men så fruktansvärt härligt och fint det var där vi slog upp tälten, för att inte tala om de tjärnar som vi hade runtomkring oss. Bra väder de första dagarna tills åskovädret slog till, inte bara en gång - utan tre gånger! dem första två passerade oss medans den tredje var rakt ovanför oss. 
 
Tänk dig att du ligger och sover i tält på kalfjället, hur fridfullt som helst. Sedan vaknar du av att solen ligger på och det blir riktigt varmt. Du vänder dig om och ser din sambo sova djupt. Du vänder ryggen till, kryper lite upp ur sovsäcken, lägger huvudet på kudden och blundar. Tre sekunder senare hör du ett ljud, ett ljud som kommer någon meter utanför tältet du sover i, en slags fnysning, en väldigt mörk sådan. Ögonen spärras och du känner hur hjärtat börjar slå snabbare och snabbare, samtidigt som du inser att det är ett djur precis utanför tältet. Du ser inte vad det är för djur och du är för rädd för att öppna och kolla. Jag vet inte hur du skulle reagera, men jag har aldrig känt mig så rädd som jag gjorde då. Min första tanke var att det var en björn. Så här i efterhand var det nog en ren. Men fy *** alltså. 
 
 
 
Ingen har kommenterat än bli den första!

This is it

Allmänt
Borgafjäll, vandring och bra sällskap. Semestern är här! 
Läs 1 kommentar. Lämna den andra kommentaren!