give back to the ones we care about

Låtskrivande
Sista sånglektionen är nu bokad. Dessvärre är den ungefär tre veckor bort, men vad gör det då det ger mig mer tid att öva. Jag vet inte om det beror på vädret, men tröttheten är ett faktum just nu. De senaste veckorna har jag inte riktigt fått ut allt det jag vill av sångövningarna här hemma. Jag ser det ändå positivt att jag faktiskt har tagit mig i kragen och övat trots att jag inte känt mig helt hundra. Jag har uppnått mitt mål på minst fem minuter varje dag. Detta kommer jag fortsätta med och även tillägga mer sång, med start imorgon. Och självklart jobba med de verktyg jag fått till mig dessa veckor. Spännande!
Ingen har kommenterat än bli den första!

10 år på blogg.se

Allmänt
Idag den 11 november, för tio år sedan, skrev jag mitt första inlägg här på blogg.se 10 år av mitt liv finns på internet. 18 år gammal. 
 
 
 
 
 
 
- Marina Lundsten
Ingen har kommenterat än bli den första!

one step closer

Låtskrivande
Att jag alltid kommer hem från mina sånglektioner med en aha-upplevelse. Jag får alltid med mig nya verktyg att jobba med och prova på när det kommer till stödet. Det jag tänker mest just nu, efter dagens lektion är, att jag behöver sjunga mer, mycket mer, så att jag känner mig mer bekväm och trygg. 
 
 
Ingen har kommenterat än bli den första!