get down, get down

Låtskrivande
Veckorna fullkomligt flyger iväg! Fyra veckor kvar till julafton, fyra veckor kvar tills vi åker till Barcelona och jag längtar enormt efter lite ledighet. Men innan den välförtjänta ledigheten är det lite saker som måste göras, som tex inspelning av sång på min låt. 
Ingen har kommenterat än bli den första!

tip toe

Låtskrivande
Ny vecka och nya sångmål. Trots tröttheten förra veckan blev det många minuter av övning på stödet, desssvärre lite mindre av att sjunga mer. Men det kommer vara mer fokus på det denna vecka då jag har det lite lugnare och förhoppningsvis börjar tröttheten ge med sig. Nästa vecka är det redan sånglektion igen så fram till dess blir det att öva och åter öva. 
Ingen har kommenterat än bli den första!

give back to the ones we care about

Låtskrivande
Sista sånglektionen är nu bokad. Dessvärre är den ungefär tre veckor bort, men vad gör det då det ger mig mer tid att öva. Jag vet inte om det beror på vädret, men tröttheten är ett faktum just nu. De senaste veckorna har jag inte riktigt fått ut allt det jag vill av sångövningarna här hemma. Jag ser det ändå positivt att jag faktiskt har tagit mig i kragen och övat trots att jag inte känt mig helt hundra. Jag har uppnått mitt mål på minst fem minuter varje dag. Detta kommer jag fortsätta med och även tillägga mer sång, med start imorgon. Och självklart jobba med de verktyg jag fått till mig dessa veckor. Spännande!
Ingen har kommenterat än bli den första!